Jedinečný projekt 24RIDE odstartován! Trip plný celebrit je nabitý výzvami: LIVE

Leoš Mareš a Yemi
Zdroj: Facebook
Simona Krainová se toho nebojí.Marta JandováLeoš má výzvy rád.Marta jede...+ 1 fotka

12 milovníků aut z řad veřejnosti a 20 osobností veřejného a společenského života se včera večer vydalo na 24hodinovou jízdu napříč Českou republikou, během které budou plnit (ne)lehké výzvy. To vše přímém přenosu komentovaném moderátorem Leošem Marešem, při kterém je mohou prostřednictvím livestreamu sledovat stovky tisíc diváků.

Redaktor
Redaktor 25. 06. 2018 18:21

Za unikátním projektem stojí producent a kreativec Yemi A.D. se svým týmem JAD Productions. Jde o další z řady jeho ambiciózních počinů, který opět posouvá hranice českého entertainmentu. Jako vůbec první společnost u nás realizuje přímý přenos přímo z jedoucího auta. Pokaždé řídí jeden člověk z řad široké veřejnosti, jako je lékařka, podnikatel, závodník, nebo student doprovázený slavnými tvářemi. Ti zároveň zapojují všechny sledující, kteří mají možnost ovlivnit dění v autě a být svědky toho, jak posádky plní odvážné výzvy a objevují zajímavá místa naší republiky. Naopak úkolem pro každého diváka je tipovat, jak dlouhou trasu jedno auto s 12 posádkami za 24 hodin urazí.

„Chtěli jsme postavit novou game show, která bude na cestě celým Českem. Nová technologie nám umožnila streamovat obraz z jedoucího auta, což předtím nebylo možné. Je to poprvé, kdy se na českém internetu přenáší live show, která není určena pro televizi,“ říká k odvážnému projektu realizovaném ve spolupráci s Mercedes-Benz ČR Yemi A.D.

Mezi osobnosti, které se do #24RIDE a tedy i plnění netradičních výzev zapojili, patří například modelka Simona Krainová, ekonom Tomáš Sedláček, prezidentský kandidát a lékař Marek Hilšer, mladý youtuber Zachy, Sedmilhářky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká, herec Jan Cina či zpěvačka Marta Jandová.

12 střídajících se posádek ukončí svou cestu dnes, západem slunce ve 21:16. V tu chvíli budou vyhlášeny i výsledky diváckého hlasování. 2 řidičské týmy se skládají ze 6 žen a 6 mužů. Na diváky, kteří se svými komentáři na Facebooku do livestream show zapojí, čeká 200 cen. Hlavní výhra v podobě ústředního vozu Mercedes-Benz Třídy A na rok s plnou nádrží čeká na toho, kdo jako první uhodne kolik kilometrů posádky ve voze za 24 hodin ujedou.

Livestream můžete nyní sledovat na www.24ride.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články