Kdo vyhraje StarDance? Podle sázkových kanceláří Cina nebo Verner

Kdo vyhraje StarDance? Podle sázkových kanceláří Cina nebo Verner
Zdroj: Pixabay

Televizní fenomén s obrovskou sledovaností. Neexistuje moc lidí, kteří by alespoň neslyšeli o taneční televizní show StarDance, která se na České televizi objevuje už od podzimu 2006. Aktuálně běží už 11. ročník – známé celebrity po boku profesionálních tanečníků znovu bojují o přízeň diváků a poroty.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 16. 11. 2021 10:01

Ve StarDance 2021 zůstává 6 tanečních párů, soutěž poznamenal i covid

V polovině října letošního roku odstartovala už jedenáctá řada oblíbené taneční soutěže StarDance, na obrazovky se při stejném složení moderátorů i poroty vrátila po 2 letech. Účastníci z řad celebrit i tanečních profesionálů, kteří mají roli trenérů a pokouší se ze známých tváří tvrdými tréninky vydolovat to nejlepší, byli oznámeni už na jaře – přesné složení párů se pak začalo postupně oznamovat až od června. 

Nebylo překvapením, že se mezi účastníky tradičně objevili známí herci či zpěváci, k vidění jsou však i nové profese v podobě farářky, tenistky nebo krasobruslaře. Zatímco známé tváře se ve StarDance neopakují, někteří tanečníci šli do soutěže už popáté. Dá se očekávat, že ve světě sportu bude produkce pořadu „lovit“ soutěžící i v dalších letech. Pokud bychom si mohli tipnout, tak například MMA zápasník Karlos Vémola by byl pro diváky určitě zajímavou osobností. Díky rostoucí popularitě smíšených bojových umění v poslední době zná Vémolu skoro každý. Hora svalů v kombinaci s profesionální tanečnicí by mohla nabídnout něco, co diváci v předchozích sériích ještě neviděli :-)

Kdo je ještě ve hře?

Jelikož je soutěž v plném proudu, několik tanečních párů už show opustilo. Jako první to byl Pavel Trávníček, vůbec nejstarší účastník (70) v celé historii české StarDance. Dále už na parketu v přímém přenosu neuvidíme ani herecké trio Zdeněk Godla, Simona Babčáková a Marika Šoposká. 

O co nejvyšší známky od poroty a SMS hlasy od diváků naopak stále bojují Jan Cina, Mirai Navrátil, Tereza Černochová, Maria Viktorie Kopecká, Andrea Sestini Hlaváčková a Tomáš Verner. Podle sázkových kanceláří, které mají StarDance ve svých kurzových nabídkách, patří mezi největší favority Cina s Vernerem, překvapením letošního ročníku je pak zpěvačka Černochová. Kromě vítězů si mohou zájemci vsadit i na počty získaných bodů nebo kdo příště vypadne.

V aktuální nelehké době není pořádání takto velké akce žádná legrace, což už Česká televize dobře ví. Moderátorce Tereze Kostkové totiž vyšel po druhém přenosu pozitivní test na COVID-19 a třetího večera se nemohla zúčastnit, to samé platilo i o 2 soutěžních párech – některé pak musely tančit v jiném složení. ČT situaci v rámci možností zvládla, od té doby však platí ještě přísnější opatření. 

Doufejme, že už se tradičně oblíbenému diváckému pořadu, který si každou sobotu zapne okolo 1,5 milionů lidí, další problémy vyhnou a vše už proběhne podle plánu. Krále či královnu parketu poznáme ještě před Vánoci, konkrétně 18. prosince.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články