„Kouzelný“ šátek nechá zmizet každého majitele, který nechce být focen

Šťastnou majitelkou šátku je i mediální hvězda Paris Hilton.
Zdroj: Brightside.me
Simsalabim! Tento šátek při focení bleskem nechá zmizet každého, kdo ho má omotaný kolem krku.Autorem geniálního nápadu je Saif Siddiqui z Nového Dillí. Osvítil jej před šesti lety při focení přátel pózujících před koly.„Odrazky na kole fotku pokazily a jedna z mých prvních myšlenek byla vytvořit něco, co si lidé mohou vzít na sebe na focení, aby snímek dokonale zmařili.“Tajemstvím je materiál s nano-sférickými krystalky.+ 4 fotky+ 5 fotek

Nakolik stojí celebrity o pozornost médií, se pochopitelně různí. Některé zbožňují své řemeslo, ale o popularitu nestojí. Pak tu máme postavy jako Kim Kardashian, co se nalepí na objektiv, kdykoliv ho zmerčí. I ty by ale nejradši nebyly vidět, pokud na sobě nemají šaty od Diora a make-up od Max Factor. Nyní jim ale stačí opravdu málo – omotat kolem krku jeden speciální šátek.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 02. 2017 06:19

Kdykoliv ho budou mít na sobě a začnou metat (fotografické) blesky, na výsledném snímku, simsalabim, zmizí.

To díky obsahu nano-sférických krystalů, které odráží blesky fotoaparátů.

Autorem toho geniálního designu je návrhář Saif Siddiqui z indického Nového Dillí. Jeho kreativní mozková část ožila před šesti lety, když v Amsterdamu fotil své přátele pózující před koly.

„Odrazky na kole fotku pokazily a jedna z mých prvních myšlenek byla vytvořit něco, co si lidé mohou vzít na sebe na focení, aby snímek dokonale zmařili.“

Svůj projekt nazval Siddiqui „ISHU“. Jde o složeninu slov „issue“ („záležitost“) a „shh“ („pšt“), tedy metaforu pro zachování soukromí.

Tento šátek umí nejen svého majitele zneviditelnit na fotkách, ale ve tmě září sám o sobě. Díky tomu ho zastíní… což je sen všech celebrit, co jdou v noci nenalíčené vynést odpadky.

Jakou má ISHU klientelu, lze odhadnou i podle ceny módního doplňku – pohybuje se mezi 263 a 383 dolary (tedy v průměru kolem 8 000 korun). K dostání je v různých barvách i s různými vzory.

Společnost si je pochopitelně vědoma úspěchu materiálu a svou činnost postupně rozšiřuje. Zájemci si tak mohou pořídit už i kravatu nebo pouzdro na iPhone se stejnými vlastnostmi.

Tomuto výrobku propadlo ze zřejmých důvodů už mnoho celebrit. U některých to ale docela překvapuje. Více v galerii.

Zdroj: BrightSide

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články