Kuchařka, která je o krok napřed: Jedním klikem se z tištěné verze dostanete k videonávodu

Naše kuchařka 2 nabízí 150 prověřených receptů.

První tištěná video kuchařka, kterou vydal nejčtenější web o jídle a vaření, Toprecepty.cz, se v těchto dnech dočkala pokračování. Čtenáři Lifee mají navíc na publikaci zajímavou slevu.Objednejte si knihu Naše kuchařka 2 v eshopu webu Toprecepty.cz, kde do objednávky zadáte kód LIFEE15 a získáte 15% slevu. 

+ 1 fotka+ 2 fotky

Patříte mezi nadšené kuchaře a máte rádi nové výzvy? Pak pro vás bude příjemnou zprávou, že nejčtenější web o jídle, portál Toprecepty.cz, vydává další díl tištěné videokuchařky. Pro čtenáře Lifee.cz navíc připravili zajímavou slevu.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 19. 06. 2022 12:30

První tištěná video kuchařka s názvem Naše kuchařka vyšla závěrem loňského roku a druhý díl na sebe nenechal dlouho čekat. Naše kuchařka 2 obsahuje 150 autentických a prověřených receptů s podrobně popsaným postupem.

Lifee.cz

Součástí každého receptu je celostránková fotografie a každý recept obsahuje unikátní QR kód, který čtenáře snadno odvede na video recept na webu Toprecepty.cz, jehož součástí jsou postřehy a tipy ostatních kuchařů. Součástí zatím poslední „topreceptí“ kuchařky je i Velikonoční speciál. K dostání na shop.toprecepty.cz za 399 Kč.

Na webu Toprecepty.cz najdete přes 60 000 receptů, praktické tipy, rady odborníků, a hlavně stovky videí, které vám pomohou zvládnout recepty i když jste v kuchyni úplný začátečník.

Pokud by vás zajímal i první díl kuchařky, tak v něm najdete také 150 autentických receptů, z nichž je část věnovaná Vánocům. Zde najdete recepty na bramborový salát i vánočku podle babiččina receptu.

Kuchařka i pro milovníky sladkého

Milovníci sladkého si najdou to pravé v kuchařce Naše moučníky. Prolistujete si fotky lákavých dortíků, koláčů i buchet a pokud se budete bát vařit jen podle napsaného receptu, znovu zde můžete využít unikátní QR kód, který vás skrze mobil dovede k instruktážnímu videoreceptu.

Nadšenci křížovek také ocení další publikaci Topreceptů, jimiž je brožovaná publikace Naše křížovky. Ta v tajence skrývá část receptu, přičemž své znalosti můžete otestovat na 150 stránkách. K dostání na shop.toprecepty.cz za 79 Kč.

Související články

Další články