Lásky ve filmu i reálném životě: Proč Ondráková opustila Lamače a jakou kráskou byl posedlý Oldřich Nový?

Oldřich Nový byl Lídou Baarovou doslova posedlý
Zdroj: archiv
Zita Kabátová a Vlasta Burian se ke vztahu nikdy nepřiznali, prý byl platonickýHana Vítová tvořila pár s F. A. DvorskýmAnny Ondráková opustila Lamače pro jeho přelétavostOldřich Nový byl Lídou Baarovou doslova posedlý+ 9 fotek+ 10 fotek

Jak u nás, tak v zahraničí se občas stane, že se do sebe protagonisté hlavních rolí zamilují i ve skutečném životě. Nejinak to měly i hvězdy černobílých filmů. Své by o tom mohl vyprávět takový Vlasta Burian, který se zbláznil do Lídy Baarové nebo můžeme zmínit komplikovaný vztah Karla Lamače a Anny Ondrákové.

Petra Járková
Petra Járková 10. 06. 2019 12:00

Hrajete milostné scény jako na běžícím pásu, myslíte si, že jste profík a nemůže se vám to stát. Ale může! Nejeden herecký pár vznikl v průběhu natáčení, ne vždy ale šlo o svazky šťastné a trvalé.

Nataša Gollová a František Vnouček

Krásnou a talentovanou Natašu Gollovou chtěli dostat do postele snad všichni muži, se kterými hrála. Jen několik jich však skutečně získalo hereččino srdce. Tím šťastným byl například o devět let mladší František Vnouček, Gollová se do něj beznadějně zamilovala. Vnouček to měl však hozené jinak, nejenže hodně pil, navíc tajil, že je gay a k herečce nic necítí. Celou komedii vydržel hrát neuvěřitelné tři roky.

Zita Kabátová a Vlasta Burian

Kromě zmíněné lásky Vlasty Buriana k Lídě Baarové proběhlo u tohoto legendárního herce i jiné vzplanutí. Například k herečce Zitě Kabátové, která se mu velmi líbila a myslel si na ni. Hráli spolu ve filmech i v divadle a on vždy říkal, že by stála za hřích. Byl však po fiasku s Lídou poučený a zůstalo tak jen u platonické lásky.

Hana Vítová a R.A. Dvorský

V roce 1937 tento herecký pár natáčel film Krb bez ohně a jak už to tak bývá, zakoukali se do sebe. Oba však v té době měli své partnery, tak mezi nimi prý k ničemu nedošlo a dali se dohromady až v padesátých letech.

Oldřich Nový a Lída Baarová

Při natáčení legendárního filmu Dívka v modrém se jeden z největších českých hereckých svůdníků Oldřich Nový zamiloval do krásné Lídy Baarové. Byl jí prý úplně posedlý. Dokonce i režisér Otakar Vávra si pochvaloval, jak to mezi herci na place krásně jiskří a že to má pozitivní vliv na jeho film.

Karel Lamač a Anny Ondráková

Lamač byl skutečným lamačem dívčích srdcí. Své by o tom mohla vyprávět herečka Anny Ondráková. Ta ho i přes velkou lásku kvůli jeho přelétavosti a statusu starého mládence opustila.

MILENECKÉ PÁRY SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT V GALERII:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články