Myslete na sebe, dopřejte si péči a relax. Poradíme vám šikovné pomocníky

Myslete na sebe, dopřejte si péči a relax. Poradíme vám šikovné pomocníky
Zdroj: Pixabay

Kdybychom měli zhodnotit poslední měsíce, asi nám z toho nic moc zajímavého nevyjde. Seděli jsme dlouhé týdny doma, venku byla zima a sychravo. Komu by se chtělo trávit čas péčí o sebe, když to ani nebylo kde předvést?

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 06. 2021 08:00

Teď se nám všem ale blýská na lepší časy. Pandemie je (prozatím) na ústupu a před sebou máme dlouhé horké dny a večery, dovolenou a snad i nějakou tu zábavu. Vybavte se vychytávkami, které vám zajistí krásný vzhled, ale i pohodu. Povolejte si pomocníky pro krásnou pleť, tělo, vlasy i mysl.

Hýčkejte své vlasy

Rohlik.cz

Novinku přináší všem českým ženám a mužům online prodejce Rohlik.cz. Protože zde zaznamenali zvýšený zájem zákazníků o nakupování vlasové péče, rozhodli se svoji nabídku produktů rozšířit a proto startuje unikátní spolupráce se společností L'Oréal Česká republika. Konkrétně si můžete pořídit výrobky z divize vlasové kosmetiky určené pro kadeřnické salony . Rohlík tak jako vůbec první oficializovaný non-beauty on-line prodejce bude svým zákazníkům nabízet profesionální vlasové produkty Biolage, které jsou dobré nejen pro vlasy, ale také pro planetu.

Hladká mužská pokožka

Braun

Epilace už dávno není doménou žen, obdobnou péči si pravidelně dopřávají i muži. A právě pro ně nachytal Braun na letošní léto novinku - IPL epilátor pro muže – Braun Silk∙expert Pro PL 5115. Pomáhá s odstraněním zejména chloupků z oblasti hrudníku a zad. IPL přístroj je dodáván v kombinaci bílé a stříbrné a součástí balení je standardní hlava i nová široká hlava, která rychleji epiluje velkou plochu. V balení je dále žiletka Gillette Body a beauty pouzdro. Zakoupíte například na alza.cz.

Objevte tradiční rituál krásy

Notino

Korejský ostrov Jeju Island je plný tajemství přírody a krásy. Tamější obyvatelé věří v blahodárnou sílu darů přírody jako jsou med, ženšen, mandarinky nebo třeba kořen lékořice. Právě Jeju Island se díky své úrodné vulkanické půdě obohacené o vysoký podíl minerálů stal domovem pro mnoho z klíčových ingrediencí nové řady pleťové péče Korean Heritage značky KORIKA. Tu nabízí Notino a vybrat si můžete třeba Jeju Honey. Obsahuje extrakt z medu Jeju Canola, tradiční suroviny z ostrova Jeju Island, je plný antioxidantů přispívajících ke zmírnění projevů akné, čištění pleti a jejímu vyhlazení.

Vylepšete se i zevnitř

Svetmineralu.cz

To, jak vypadáme, ovlivňuje hodně i to, jak se cítíme uvnitř. Že má čaj blahodárný vliv na náš organismus je jasné a jeho účinky se zkoumaly od nepaměti. Svůj oblíbený druh jako je černý, zelený, bílý či bylinkový můžete podpořit i minerály. Pokud je správně přidáte do konvičky s čajem, zvýšíte tím vibrace a působení čaje, nebo se minerály obklopíte, či je přiložíte na místo, které chcete posílit. Dáváte-li přednost vodě, můžete si vyrobit elixír z harmonizující vody.

Fénujte a zároveň hydratujte

Panasonic

Abyste se cítili dobře, nestačí si vlasy jen umýt, ale také je pořádně vyfoukat. S novinkou ve světě fénů Panasonic EH-NA65 s technologií NanoeTM svoje kadeře během vysoušení hydratujete a dodáváte jím tím sílu. Nanoe částice proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu. Navíc předejdete i vysušování pokožky hlavy a vlasy jsou tak odolnější a už od kořínků mají zdravější vzhled.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články