Nejbohatší psi světa. Jejich páníčkové jim odkázali miliony

A co odkážete svým mazlíčkům vy?
Zdroj: pixabay
Retrívr Pontiac si svou paničku nemůže vynachválit. Přenechala mu 5 milionů dolarů.Čivava Conchita je sice malá, ale majetkově převyšuje i mnoho obyčejných lidí.Toto jsou budoucí psí milionáři. Jedná se o skutečné psy Oprah Winfrey.

V USA je možné všechno. Dokonce i udělat dědicem svých milionů vlastního psa. Možná to zní neuvěřitelně, ale taková je realita. Zde je seznam možná nejbohatších psů na světě. Za co tito mazlíčci své milionové jmění utratí, se už ale neví.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 05. 06. 2018 11:52

Zlatý retrívr Pontiac a Betty White

Tento pejsek patří americké herečce Betty White. 96letá herečka svého psa miluje natolik, že mu neváhala odkázat neuvěřitelných 5 milionů dolarů. V přepočtu by to dělalo 95 milionů korun. Nechala se slyšet, že závěť už má sepsanou.

Štědrá Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je nejbohatší a nejvlivnější ženou Hollywoodu. Je také známou milovnicí psů a těchto čtyřnohých chlupáčků má rovnou pět. I na ně po své smrti myslela. Svým milovaným psům odkázala 30 milionů dolarů, což je v přepočtu neuvěřitelných 570 milionů korun. To je jen zlomek veškerého jejího majetku, který za svou televizní kariéru nashromáždila.

Čivava Conchita a Gail Posner

Gail Posner byla manželkou veleúspěšného obchodníka Victora Posnera. Gail zemřela v roce 2010 a před svou smrtí svou čivavu Conchitu stihla patřičně zaopatřit. Fenka zdědila 3 miliony dolarů (57 milionů korun) a rezidenci na Miami, která má hodnotu 8,3 milionu dolarů (157 milionů korun).

Günther IV. Nejbohatší chlupáč na světě

To nejlepší na konec. Nejbohatším psem na světě je údajně německý ovčák Günther IV. Jeho majetek  podle některých zdrojů činí stovky milionů dolarů. Peníze údajně zdědil po svém otci Güntherovi III., kterému majetek odkázala hraběnka Karlotta Libensteinová.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články