Neměří ani metr, ale jejich láska je nekonečná. Nejmenší manželský pár světa se poznal na internetu

Neměří ani metr, ale jejich láska je nekonečná. Nejmenší manželský pár světa se poznal na internetu
Zdroj: guinnessworldrecords.com
Nejmenší manželský pár světa pochází z Brazílie. Od roku 2016 je zapsaný v Guinnessově knize rekordů.  Dohromady měří pouhých 181 centimetrů. Paolo svou lásku požádal o ruku po osmi letech vztahu.Zasnoubili se v restauraci a před svými přáteli.+ 10 fotek+ 11 fotek

Věta, že láska kvete v každém věku, je rozhodně pravdivá. Ale co takhle tvrzení, že láska kvete v každé výšce? O tom by mohl vyprávět nejmenší manželský pár na světě. Dva sympaťáci z Brazílie měří dohromady jen 181 centimetrů, díky čemuž se dostali i do Guinnessovy knihy rekordů.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 17. 04. 2020 12:19

Jak to mezi nimi začalo? Úplně stejně jako u spousty jiných párů - poznali se na sociálních sítích. Devadesáticentimetrový Paolo tvrdí, že se do Katyucie zamiloval hned na první pohled a o jejich lásce nepochyboval od samého začátku. Jeho o centimetr vyšší partnerka ale říká něco jiného. Na začátku ho totiž považovala za nudného a nepříjemného člověka, takže si zablokovala jeho příchozí zprávy. Paolo se však nevzdal a Katyucii se snažil vysvětlit, že jen chtěl být milý a zdvořilý, a proto ji zahrnoval tolika komplimenty, které ale byly jeho budoucí partnerce už spíše nepříjemné.

Dostal druhou šanci

Po dlouhých osmnácti měsících mu Katyucia dala druhou šanci. Společně si zase začali chatovat na sociálních sítích, v roce 2008 se poprvé setkali a od té doby jsou spolu. Na začátku to bylo složité, protože každý z nich byl z jiného města, takže udržovali vztah na dálku. Katyucia si však brzy uvědomila, že jejich vztah je pro ni opravdu důležitý, a tak se za svou láskou přestěhovala.

Takto spolu žili dlouhých osm let, než ji Paolo v restauraci před svými přáteli požádal o ruku. Pro Katyuciu to bylo obrovské překvapení a bála se, jestli její partner náhodou nevtipkuje. Brzy však pochopila, že nejde o žádný žert a celá nadšená řekla ano. A v roce 2016, hned po jejich svatbě, se coby nejmenší manželský pár světa dostali do Guinnessovy knihy rekordů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paulinho Gigante & Katyucia (@omenorcasaldomundo),

Posměšky je nerozhodí

Přesto se oba cítí jako obyčejný manželský pár, který se občas pohádá nebo nepohodne. Katyucia také připouští, že má trošku komplikovanější povahu, než její manžel, který je její opakem. Zároveň je ale nejšťastnější, protože ví, že jejich pocity a myšlenky jsou shodné, a to je pro ni úžasné. Paolo si na své ženě zase cení toho, že ho ve všem podporuje.

Paolo pracuje jako státní zaměstnanec, Katyucia je majitelkou kosmetického salónu. Je jasné, že čas od času se setkají s posměšky nebo nevhodnými komentáři spojenými s jejich výškou. Manželé si z toho ale nedělají těžkou hlavu, jejich láska je totiž silnější, než jakákoliv nenávist.

NA FOTKY NEJMENŠÍHO MANŽELSKÉHO PÁRU SVĚTA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články