NEREZ & LUCIA míří na Moravu: Tento pátek zazpívají v Olomouci

NEREZ & LUCIA míří na Moravu: Tento pátek zazpívají v Olomouci
Zdroj: Archiv

Již jen pár zastávek v rámci turné Zlom čeká sladěnou hudební trojici NEREZ & LUCIA. Tedy Zdeňka Vřešťála, Víta Sázavského a slovenskou zpěvačku Luciu Šoralovou. Ti se teď přesunuli na Moravu, kde v pátek 5.4. vystoupí v S-klubu v Olomouci.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 04. 2019 12:40

Všichni ti, kdo dorazí, se mohou těšit nejen na zbrusu nové písničky z jejich alba Zlom, ale i na slavné hity, které kapela Nerez zpívala se Zuzanou Navarovou či poté jako Neřež ve spolupráci s Klárou Vytiskovou, Marií Rottrovou nebo Katarínou Koščovou.

A pokud ještě nevlastníte nové cédéčko, může se na vás usmát štěstí – jako v případě hosta koncertu v Liberci. Ten byl aktéry vybrán přímo z hlediště, aby s nimi společně jejich nový hudební počin pokřtil. Nové album pak dostal jako dárek.

Kromě Lucie Šoralové a zakládajících členů skupiny Nerez Zdeňka Vřešťála a Víta Sázavského kapelu zdatně doplňují kontrabasista Grégoire Brun z Francie, David Lomič hrající na akordeon a saxofon a multiinstrumentalista Robert Fischmann. 

O tom, že to bude jistě skvělý hudební zážitek, svědčí nejen pochvalné ohlasy na album Zlom, které vyšlo 8. února a obsahuje 12 songů rozmanitých hudebních stylů, ale i pochvaly spokojených návštěvníků z předešlých odehraných koncertů.

„Album Zlom je podle našeho názoru naprosto výjimečné. Lucia Šoralová je inspirativní zpěvačka i autorka. Máme pocit, že je to úplně stejné jako před mnoha lety, když své písně nosila Zuzana Navarová,“ prohlásil k projektu Zdeněk Vřešťál, který za „zlom“ považuje nejen přeměnu z Nerezu na Nerez & Lucia, ale hlavně fungující spolupráci dvou rozdílných autorů, kteří společně vytvořili naprosto jedinečnou dvojjazyčnou píseň, po které je pojmenováno celé album.

Přijďte si poslechnout toto unikátní spojení skvělých hudebníků již tento pátek od 19:00 do S-klubu v Olomouci.

Předprodej vstupenek probíhá v síti TicketportalDalší informace najdete na domovských webových stránkách nebo facebooku NEREZ&LUCIA.

Související články

Další články