Letní záchranáři, kteří vás nenechají ve štychu

O zdraví je nutné se starat, tak si o něm něco přečtěte.
Zdroj: Pixabay

Léto přeje zdravotním neduhům. Zapomeňte na záněty, špatný metabolismus i nechtěné těhotenství a hoďte své tělo do formy. Co by vám nemělo letošní léto chybět nejen v lékárničce?

Speciální projekt
Speciální projekt 22. 06. 2020 08:00

Silná imunita, správné fungování metabolismu, žádné záněty ani mykózy, tak může vypadat i vaše léto. Stačí si pořídit následující pomocníky, kteří vás nejen zbaví zdravotních neduhů, ale i dodají vašemu životu klid a odstraní z něj napětí či stres.

Myslete na své intimní zdraví

papilocare.cz

Karcinom děložního čípku je velkým strašákem mezi ženami. Pokud patříte mezi ty, kterým vyšlo špatně cytologické vyšetření, sáhněte pro následujících 6 měsíců po osvědčeném přípravku. Výzkumy ukázaly, že vaginální gel Papilocare® zvýšil procento zhojených buněčných změn o 30 %. Jde o přírodní vaginální gel k léčbě a prevenci lézí nízkého stupně (ASCUS/LSIL) děložního čípku způsobených HPV infekcí.

Zabraňte nechtěnému početí

Escapelle

Spotřeba kombinované hormonální antikoncepce za poslední 3 roky klesala průměrně o 5 % ročně. Naopak používání pohotovostní antikoncepce zaznamenalo v posledních letech nárůst v průměru o 6 % za rok. Escapelle je pohotovostní antikoncepční pilulka – Emergency Contraceptive Pill (ECP), která chrání před nechtěným otěhotněním, pokud je použita během 72 hodin po nechráněném pohlavním styku.

Přirozená podpora zdraví

Naturamed

Slýcháme o nich z reklam, čteme o nich v časopisech, ale víme, proč jsou tak zdravé?  Omega-3 mastné kyseliny jsou látky, které si naše tělo neumí samo vytvořit. Přitom jsou omega-3 pro nás a náš metabolismus naprosto klíčové. Mají prokazatelně pozitivní efekt nejen na správnou funkci očí, mozku a srdce. V rostlinné říši se nacházejí např. ve lněných semínkách, ale tento zázrak nalezneme především tučných rybách. Pokud si nemůžete dovolit kupovat každý týden lososa, máme pro vás doplněk stravy OmegaMarine Forte+, který obsahuje nejčerstvější rybí olej na světe. Za zkoušku nic nedáte a v tomto případě je to skutečně pravda. Vyzkoušejte OmegaMarine Forte+ zdarma, hradíte jen poštovné a balné.

Užijte si léto bez zánětů

Uro Perfect Manóza

Prázdniny a dovolená jsou za dveřmi. Ovšem místo koupání v teplém moři většinu z nás čekají studené bazény, a ne vždy čisté vodní nádrže či rybníky. Obojí může vést k nepříjemnému pálení a řezání, které tak dobře zná nejedna žena. Letní záněty dokážou pořádně potrápit a zkazit volno. Pokud ucítíte první příznaky, na nic nečekejte a vyzkoušejte novinku Naturevia UroPerfect Manóza Rapid. Ta obsahuje účinnou kombinaci silného extraktu ze severoamerických brusinek a D-manózu, které společnými silami brání v usazování bakterií E.coli v močových cestách.

Dbejte na pocit čistoty

Lenor

Čistota je půl zdraví, říkávaly už naše babičky a měly pravdu. Není lepší pocit než se obléct do voňavého, svěžího a čerstvého prádla. Zkombinujte kapsle Lenor AllinOne s aviváží na textil a zvýrazňovačem vůně pro co nejlepší zážitek z praní a dodejte svému oblečení jemnost a svěžest jako nikdy předtím. Lenor Spring Awakening se inspiruje vůní jarních květin s náznaky přírodního pačuli a bílého cedru. S Lenor Spring Awakening se můžete těšit na oživující a povznášející zážitek. Lenor Gold Orchid je elegantní vůně naplněná svůdným nádechem vzácné vanilky, která uklidňuje emoce a duši. Lenor Gold Orchid vám poskytne neuvěřitelný shovívavý a svůdný zážitek. Lenor Amethyst je fascinující vůně obsahující bergamot, frézie a jasmín. Jemné tóny vás obejmou sametovým teplem, díky kterému se budete cítit sebevědomě a pohodlně.

Zbavte se stresu a napětí

Svět minerálů

Zapomínat nesmíme ani na zdraví psychické. Důležitá je vnitřní pohoda, klid a síla! Pokud tyto aspekty máme, náš život se bude ubírat správným směrem. Pokud chcete zbavit stresu a napětí, pořiďte si šperk z ametrínu. Ten posiluje soustředění a pomáhá zbavit mysl stresů, napětí a uklidňuje ji. Zbavuje nás předsudků a podporuje schopnost rozhodovat sám o sobě. Ametrín také chrání před útoky na naši psychiku. Pozitivně působí na intelekt, intuici a vnímání. V neposlední řadě potlačuje stres, deprese, silné citové vzrušení, poruchy trávení, vředy, únavu, malátnost i trvalé bolesti hlavy.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články