Odkopnuté štěňátko, které vypadá jako jednorožec, se stalo hitem internetu

Odkopnuté štěňátko, které vypadá jako jednorožec, se stalo hitem internetu
Zdroj: iampitbullstrong.com
1. Přítomnost psa v posteli vás může uklidňovat. Tito chlupáči dokážou být nápomocni v boji proti depresím a úzkosti.2. Se psem se můžete cítit bezpečněji. Co kdyby se k vám třeba někdo vloupal? Pes pachatele vycítí a může ho zastrašit.3. Pes namísto ukolébavky? Nic absurdního. V posteli vám může pomoct rychleji usnout. Tento názor potvrdilo i několik studií.4. Přítomnost psa v posteli posiluje vaše vzájemné pouto. Je možné, že váš čtyřnohý miláček pak bude ještě oddanější a poslušnější.+ 3 fotky+ 4 fotky

Malé děti milují jednorožce, ale časem zjistí, že spatřit ho naživo je nereálné. To už ale tak úplně neplatí. V americkém Missouri se totiž našlo štěně, které má malý ocásek mezi očima. A lidé ho vzhledem k jeho maximální roztomilosti milují. Desetitýdenní štěňátko pojmenovali Narwhal, což je jednorohý kytovec, který žije v chladných mořích okolo severního polárního kruhu, tzv. "mořský jednorožec".

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 14. 11. 2019 13:10

Našli ho pracovníci neziskové organizace Mac's Mission, kteří se věnují psům se speciálními potřebami, ale také těm, kteří byli zneužíváni nebo se narodili s nějakou vadou. Jednorožčí pejsek na tom nebyl moc dobře, venku totiž panovalo mrazivé počasí, což mu na jedné tlapce způsobilo počínající omrzliny.

Je to jezevčík?

O jeho původu se neví téměř nic. Záchranáři ho ale našli ve společnosti staršího psa, který by mohl být jeho otcem. Poppa Smurf, jak jej pojmenovali, vykazoval určité znaky jezevčíka, takže zachránci předpokládají, že něco z této rasy by mohl zdědit i Narwhal.

To, že má ocásek mezi očima, však neznamená, že by ho neměl mít i tam, kde ho mají jeho psí kolegové. Narwhalův roh je krátký a při hraní se mu hýbe ze strany na stranu, což mu ještě přidává na rozkošnosti.

Zájemci o Narwhala se jen hrnou

Vypadá to, že ocas na hlavě štěněte není připojen k ničemu dalšímu. Pro Narwhala sice nemá žádné využití, na druhou stranu mu jeho odchylka nezpůsobuje žádnou bolest ani zdravotní komplikace, takže ocásek navíc může zůstat tam, kde je a nemusí dojít k jeho odstranění.

Narwhalova popularita rychle roste. O jeho adopci už se přihlásilo více než padesát žadatelů. Ti si však musí počkat. „Ještě totiž není připraven,“ řekl pro CNN mluvčí neziskové organizace, která se o psího jednorožce stará. Pejsek si musí projít několika dalšími očkováními a zaměstnanci organizace chtějí jeho roh ještě nějakou dobu sledovat. A společně s nimi ho určitě bude sledovat i celý internetový svět.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE, PROČ JE DOBRÉ NECHAT PSA SPÁT S VÁMI V POSTELI:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články