Podpantoflák Suchánek coby PEPA bojuje za lepší život. Už nechce být outsiderem

U filmu se nasmějeme. Má však i vážnou linku.
Film Pepa jde do kin 12. dubna.Hlavní roli hraje Michal Suchánek.Je to drama......ale i komedie.+ 7 fotek+ 8 fotek

Vymanit se ze životních stereotypů, odrazit se ode dna, začít znovu žít! Přesně to chce hrdina nové filmové komedie PEPA režiséra Jána Nováka, která do českých vstoupí již 12. dubna tohoto roku. Nyní se představuje v oficiálním traileru.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 03. 2018 17:59

Pepa (Michal Suchánek) je asi padesátiletý úředník žijící se svou rodinou v obyčejném okresním městě. Pepa je tak trochu podpantoflák, respektu se mu nedostává ani od jeho ženy (Petra Špalková), natož od dcery (Natálie Grossová). Pepa ví, že se musí něco změnit, a dokonce velmi dobře ví, co to „něco“ je.

Jenže! Cesta k cíli bývá někdy hodně trnitá, a tak sledujeme sled více či méně marných a tragikomických pokusů Pepy, hrdiny outsidera, o to začít svůj život konečně žít. Podaří se mu najít odpovědi na otázky „Proč vlastně na světě je? Kdy začíná ten opravdový život? Po narození, po maturitě, prvním sexu, svatbě nebo dětech? Anebo až po smrti?“

Hořká komedie s prvky retra vznikla ve společnosti DonArt production a natáčela se v průběhu minulého roku v Praze, Kladně a Mělníku. Na scénáři se vedle režiséra podílel i Jaroslav Sauer, tvůrce divácky úspěšné zimní komedie Špindl. V dalších rolích se objeví Alice Bendová, Filip Blažek, Jakub Kohák, Anna Stropnická, Marek Vašut nebo Martin Pechlát. Hudbu k filmu složil Václav Noid Bárta. Distributorem snímku je Bohemia Motion Pictures. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články