Popová královna Madonna zrušila další koncert. Stále ji trápí zdravotní problémy

Madonna během turné v roce 2015 ve Stockholmu.
Zdroj: Wikimedia Commons, chrisweger, CC BY-SA 2.0
Madonna označuje již zesnulého zpěváka Davida Bowieho za člověka, který jí změnil život. Stalo se to po jeho koncertě v červnu roce 1974 v Cobo Arena v Detroitu. Jak sama později řekla, dostala ji nejenom jeho hudba, ale i obrovská show.Možná z té doby pochází myšlenka extravagantních, místy až lehce bizarních kostýmů, kterými je Madonna proslulá.Páska přes oko symbolizuje Madonnin projekt Madame X. Je otázkou, na kolik jde o world music a nakolik o snahu předvést se i v těchto letech coby sexuální symbol.Svůj stále mladistvý vzhled Madonna připisuje zdravému, prý až asketickému životnímu stylu. To by ovšem nesměla dělat to, co dělá. Pravdu tak nejspíš budou mít „zlé jazyky“, které tvrdí, že její tvář je už nějaký ten pátek dílem plastických chirurgů.+ 2 fotky+ 3 fotky

Popová hvězda Madonna, která je v Guinnessově knize rekordů zapsaná jako nejúspěšnější umělkyně všech dob, znovu ruší své vystoupení v rámci turné Madame X. Důvodem jsou zatím ne zcela objasněné zdravotní problémy. Fanoušci se pochopitelně bouří, Madonna však slibuje, že další koncert už proběhne podle plánu.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 27. 01. 2020 11:10

Pondělní koncert v londýnském Palladiu není první, který popová královna zrušila. Stejně se zachovala například v Lisabonu, Bostonu, New Yorku nebo třeba v Massachusetts a není divu, že se fanoušci zlobí. „Je mi líto, že musím zrušit svůj další koncert. Pod vedením lékařů mi bylo řečeno, že musím ještě pár dní odpočívat,“ oznámila jednašedesátiletá Madonna na svém Instagramu.

Nechce ohrozit show

Popová královna si je vědoma, že nyní by fanouškům nemohla nabídnout to, co od ní očekávají . „Poslední věcí, kterou nechci udělat, je zklamat své fanoušky nebo ohrozit integritu mé show,“ uvedla zpěvačka. Madonna zároveň potvrdila, že peníze za zakoupené lístky na zrušený koncert budou všem vráceny.

„Dělat svou show každou noc mi přináší tolik radosti a zrušení je pro mě jakýmsi trestem. Bolest, kterou teď prožívám, je ohromující. Musím si odpočinout a poslouchat lékaře, abych se vrátila silnější a lepší a díky tomu pokračovala v koncertní šňůře Madame X s vámi všemi,“ dodala smutná autorka hitů American Life nebo Like A Virgin.

Třídenní klid

Americká zpěvačka i herečka se už od začátku turné potýká s poraněním kolene. Nyní jí lékaři doporučili další třídenní klid, aby se dala do pořádku před koncertem, který má naplánovaný znovu v londýnském Palladiu na 29. ledna. A fanoušci i samotná zpěvačka doufají, že už vše proběhne bez problémů.

NA FOTOGRAFIE A DALŠÍ FAKTA, KTERÁ JSTE O MADONNĚ NEJSPÍŠ NEVĚDĚLI, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články