Poslední očekávaná série Hry o trůny přichází! První snímky byly odhaleny

Kit Harington a Emilia Clarke, Hra o trůny
Zdroj: HBO
Maisie WilliamsConleth HillPeter DinklagePoslední očekávaná série Hry o trůny přichází! První snímky byly odhaleny+ 3 fotky+ 4 fotky

Osmá a závěrečná série Hry o trůny (Game of Thrones), kterou produkuje HBO, má premiéru naplánovanou na 14. dubna 2019. Natáčení oficiálně začalo 23. října 2017 a skončilo v červenci 2018. Na rozdíl od prvních šesti sérií, z nichž každá měla deset epizod, a sedmé série, která měla už jen sedm epizod, bude jich mít ta osmá už jen šest. Tvůrci ale slibují, že každá z epizod bude mnohem delší, než byly doposud.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 03. 2019 12:00

Ze začátku je třeba upozornit, že pokud nechcete narazit na spoilery z předchozích sérií, je na čase tento článek přeskočit.

A teď to nejdůležitější! HBO konečně vypustilo pár úžasných fotek! Producenti vydali pár snímků poté, co fanoušky nechali několik dlouhých měsíců čekat. Můžeme si například všimnout, že Jon, Daenerys, Sansa a Arya se s největší pravděpodobností konečně znovu shledají na Zimohradě.

A na koho dalšího se v 8. sérii můžeme těšit?

Ačkoliv to může být pro někoho nepříjemné, i v osmé sérii uvidíme postavu Cersei Lannister (Lena Headey). Co s ní mají tvůrci v plánu, to zatím nikdo netuší.

Ale co se stane s jejím bratrem/milencem Jaimem Lannisterem (herec Nikolaj Coster-Waldau)? Teď, když opustil Červenou baštu, má před sebou velké rozhodnutí – mohl jít buď rovnou na Zeď bojovat s Bílými chodci, nebo se rozhodnout informovat Jona a Dany o Cerseiině lži jim pomoci.

V osmé sérii se podle fanoušků neobjeví jen nové postavy, ale vrátí se i ty staré, jako je například Daario Naharis, bývalý milenec Daenerys Targaryen. Ale kdo ví.

Co samotní herci vypustili do světa?

  • Liam Cunningham, který hraje Sera Davose Mořského (Seaworth), naznačuje, že všechny lidské postavy nejspíše v osmé sérii zemřou.
  • Velmi oblíbená fanouškovská teorie zní: Je Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) Noční král?
  • Kit Harington (Jon Snow) říká, že poslední série Hry o trůny se zdála být navržena tak, aby všechny zlomila.
  • HBO vypustilo trailer, kde jsme viděli zneklidňující setkání Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) se Sansou Stark (Sophie Turner), když vstoupí do Zimohradu (Winterfell) s Jonem Snowem.
  • Všichni také spekulují o tom, jaký dopad bude mít na postavy Jona a Daenerys zjištění, že jsou blízcí příbuzní.
  • Jason Momoa (Khal Drogo) všechny fanoušky pořádně zmátl, když prohlásil, že se do Hry o trůny možná vrátí.
  • Iain Glen (Ser Jorah Mormont) popsal závěrečnou sérii jako „naprosto fenomenální“.
  • Fanoušci se ptají: „Uvidíme snad ‚obří ledové pavouky‘, o kterých mluvil sám George R. R. Martin?“
  • Herečka Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu) řekla, že fanoušci budou po sledování finální série potřebovat terapii.

Podívejte se do galerie na úžasné fotky a udělejte si o 8. sérii představu sami.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články