Rozhodněte, mezi které projekty z vašeho okolí se rodělí 5 040 000 korun

Rozhodněte, mezi které projekty z vašeho okolí se rodělí 5 040 000 korun

Hlasování o nejlepší dobročinné projekty neziskových a příspěvkových organizací v programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ začalo a vše je opět v rukou zákazníků. Ti mají šanci rozhodnout až do 14. července o vítězných projektech, které budou přínosem pro místní komunity. Vybírat mohou z 270 projektů, které postoupily do zákaznického hlasování. Nyní se v každém z 90 regionů po celé ČR budou o přízeň zákazníků ucházet vždy 3 projekty. Každý vítězný projekt získá prostřednictvím Nadačního fondu Tesco finanční příspěvek ve výši 30 000 korun, projekt na druhém místě 16 000 korun a projekt na třetím místě 10 000 korun. Celkem Tesco rozdělí více než 5 milionů korun.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 06. 2019 14:39

Možná si pokládáte otázku, proč hlasovat, a je na ni jednoduchá odpověď. Protože hlasem podpoříte zlepšení svého okolí. Také podpoříte lidi, kteří se o to s vervou a prostřednictvím zajímavých projektů snaží. A samozřejmě vás hlasování nic nestojí, od toho už je tu Tesco. Prostě „Vy rozhodujete, my pomáháme.“ 

Všechny projekty najdete na https://itesco.cz/pomahame/list-of-projects/, kde si rovnou můžete podle adresy bydliště najít, na čem se pracuje právě u vás. My jsme vybrali 15 projektů, které jsme se vám rozhodli v příštích pár dnech postupně představit. 

Hlasování už běží a teď je důležité, aby vám neuteklo. Čas máte do půlky července, přesněji do 14. 7., a hlasování samotné je jednoduché. Funguje to tak, že za každý nákup dostanete na pokladně žeton. S ním zajdete k vystaveným hlasovacím místům, kde se dozvíte více o projektech, a hlavně můžete dát hlasu tomu, který se vám líbí nejvíc. A že se vám líbí všechny? Jak už bylo řečeno, za každý nákup dostanete jeden žeton, proto můžete při dalším nákupu podpořit pro změnu úplně jiný projekt. Počet vhozených žetonů se každoročně pohybuje v milionových číslech, takže lze bezpečně říct, že lidem není život kolem lhostejný. Co vám? 

A teď jak je to s rozdělením částky 5 040 000 Kč. Vyhrává každý, to je třeba připomenout. Do pátého ročníku programu se během května přihlásilo přes 500 projektů, z nichž bylo vybráno 270 těch, které Tesco společně se zákazníky podpoří. Vítězové hlasování v každé z lokalit obdrží od Tesco finanční podporu 30 000 Kč na realizaci, projekty na druhém místě 16 000 Kč a na třetím 10 000 Kč. 

Co všechno se s takovou částkou dá realizovat? 

Nejlepší bude, když se podíváte na videa o úspěšných projektech z minulých ročníků na https://itesco.cz/pomahame/uspesne_projekty/. Zároveň je asi jasné, že svým hlasem můžete dostat projekt na první místo, kde dostane téměř dvojnásobnou podporu oproti místu druhému, což už je při realizaci projektů hodně znát.

Už není na co čekat. Přidejte se k ostatním zákazníkům a dejte svůj hlas lepším zítřkům. Veškeré informace o programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ najdete na https://itesco.cz/pomahame/.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články