Skvělé ortopedické pantofle, která vás zaručeně zbaví bolesti zad

Skvělé ortopedické pantofle, která vás zaručeně zbaví bolesti zad

Lámete si hlavu, jakým vánočním dárkem letos potěšit své nejbližší? Co jim zpříjemnit každý krok? Řeč je o ortopedické obuvi značky Peter Legwood, která napomáhá ke zmírnění bolesti zad, zlepšuje rovnováhu a snižuje namáhání celého těla. Na italské ortopedické pantofle nedají dopustit především sportovci, zdravotníci a ti, kdo tráví celý den na nohou. Odborníci je však doporučují každému, kdo se potřebuje zbavit bolestivých následků sedavého zaměstnání.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 02. 12. 2019 11:04

 „Při pravidelném nošení obuvi Peter Legwood dochází k výraznému zefektivnění svalové regenerace a odpočinku celého těla. Boty účinně snižují zatížení dolních končetin, napomáhají správnému pohybu pánve a minimalizují opotřebení kolen a kyčlí,“ říká ortoped MUDr. Aleš Nedvěd.

Jedna z výhod těchto ortopedických pantoflí je možnost úpravy na míru pro každý typ chodidla. V prodejně vám vyškolený personál nahřeje nártní pásek a díky tomu vám boty padnou jako ulité. Nemusíte se tedy bát, že by vám při rychlejším pohybu sklouzávaly z nohou. Díky tomu jsou ideální i pro malé děti jako přezůvky do školy či školky.

Pantofle Peter Legwood můžete darovat i formou dárkového poukazu.

Více informací na www.peterlegwood.cz 

Související články

Další články