Svatební fotografie, z nichž se tají dech. Podívejte se na ty nejlepší

Novomanželé objektivem Španěla Johnnyho Garcíi.
Zdroj: Johnnygarcia.es
Kategorie Getting Ready (Přípravy), 1. místo: Mónika Zaldo, San Sebastián, Španělsko.Kategorie Ceremony (Ceremoniál), 1. místo: Johnny García, Cáceres, Španělsko.Kategorie First dance (První tanec), 1. místo: Jacques Mateos, Paříž, Francie.Kategorie Reception (Recepce), 1. místo: Horacio Carrano, Buenos Aires, Argentina.+ 16 fotek+ 17 fotek

Na rozdíl od jiných žánrových oblastí fotografie má ta svatební jednu výhodu – focený objekt je sám o sobě krásný. A rovněž daný. Fotografové tak nemusí hledat kouzlo v událostech všedního dne. O to těžší je pak zachytit velký den tak jako žádný jiný fotograf. Těm následujícím se to podařilo.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 30. 10. 2017 18:56

Jejich fotografie totiž zvítězily v soutěži mezinárodní asociace fotografů ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers). Tu vyhlašuje každé čtvrtletí. Tentokrát odhalila ty nejlepší snímky pro období Zima 2017.

Ceny uděluje ve 20 kategoriích, namátkou třeba v kategorii První tanec, Humor, Nevěstin portrét nebo Svatební šaty.

O dechberoucí snímky není nouze ani tentokrát. Například v kategorii Pure Art zvítězil snímek téměř kompletně ponořený do tmy, na němž světlo pouze jemně maluje obrysy schodiště a novopečené manželky.

Emotionandmotion.com

A pokud myslíte, že vás nemůže překvapit portrét nevěsty, vězte, že se šeredně pletete. Pokud jste ovšem neviděli ženu v bílém ležet jen pár centimetrů nad mořskou hladinou z ptačí perspektivy.

Nebudeme dále spoilerovat. Vstupte do galerie a dovolte si na chvíli zapomenout na čas i to, kde se právě nacházíte. Tyhle fotografie vás vtáhnou ...a jen tak nepustí.

Zdroj: ISPWP

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články