Sychravé počasí nebo karanténa? 6 tipů jak se zabavit

Sychravé počasí nebo karanténa? 6 tipů jak se zabavit
Zdroj: Unsplash.com

Internet můžete využít stovkou způsobů např. kvůli vaší práci, na hledání informací, nebo na nákupy. V tomto článku najdete několik způsobů, které můžete na webu dělat, pokud hledáte zábavný způsob, jak strávit odpoledne.

Speciální projekt
Speciální projekt 02. 12. 2020 08:00

Navštivte muzea po celém světě

Muzea umění jsou zajímavá místa, kde můžete strávit deštivá odpoledne. Nyní můžete pomocí svého prohlížeče navštívit muzea a galerie po celém světě. V pohodlí domova si tak můžete vychutnat nejrůznější výstavy a nebudete se u jednotlivých exponátů tísnit se spoustou lidí. Mezi oblíbené patří pařížský Louvre, bostonské Muzeum výtvarných umění, Metropolitní muzeum umění v New Yorku a Rijksmuseum v Amsterdamu.

Sledování filmů, seriálů nebo rozhovorů

Internet vytvořil pro tvůrce nejrůznějšího obsahu nový způsob, jak si najít publikum. Nejoblíbenější je platforma YouTube, jehož uživatelé nahrávají obrovské množství videí. Určitě nešlápnete vedle pokud máte náladu na vtipná videa, hudební videoklipy nebo zajímavé rozhovory. TIP: Doporučuji kluky z kanálu U kulatého stolu. Na rozhovory si zvou nejen veřejně známé osobnosti, ale i “obyčejné” lidi, kteří se věnují neobvyklým oborům.

Patříte-li mezi milovníky seriálů a filmových novinek nebo nejrůznějších bláznivých reality show, číslem 1 pro vás bude Netflix. V České republice a na Slovensku je dostupný od roku 2016.

Procvičování cizích jazyků

Znáte to, celý rok si říkáte, že by bylo fajn naučit se nebo procvičit si cizí jazyk, abyste na té příští letní dovolené zvládli komunikovat na úrovni. Využijte tedy volný čas k sebevzdělání. Zábavnou a nenásilnou formou můžete procvičovat nová slovíčka i s dětmi. Využijte svůj volný čas produktivně s platformou Duolingo. Díky jejich aplikaci se můžete učit kdekoli a kdykoli. TIP: Pakliže vás baví poslouchání podcastů a rozhovorů, využijte i tuto metodu. Pochytíte spoustu nových frází a odposloucháte výslovnost jednotlivých slov.

Pořádné odreagování

Je zřejmé, že mluvíme o virtuálních večírcích, ale to neznamená, že musí být bez alkoholu nebo lidí tančících na stolech. Domluvte si datum, pozvěte své kamarády nebo rodinu a všichni se každý týden přihlašte na Zoom nebo Skype, abyste dohnali všechny drby! Nejlepší věc na těchto online večírcích? Můžete zůstat ve svém pohodlném domácím oblečení a nemusíte si dělat starosti s chytáním taxíku domů.

Udělejte si Las Vegas u sebe doma

Obvykle, když se chystáme začít dělat něco nového, uděláme si menší průzkum. Zjistíme si, o co jde, co můžeme očekávat, a pokud existují nějaká pravidla, měly bychom je mít na paměti. To by mělo platit také pro začátek v online kasinu. I když jsou tato kasina velmi snadno přístupná, neznamená to, že bychom se neměli mít na pozoru, než vytáhneme peněženku a začneme se bavit. V České republice si legálně můžete v online casinu zahrát od roku 2017.

Zavřené restaurace? Žádný problém

Proč se nenaučit nové recepty na obohacení vašeho jídelníčku. Vaření je jedna z oblastí, která může být opravdu vzrušující. Zvláště pokud vás každý týden nudí obvyklý recept na rýži a masové kuličky. Zkuste se naučit něco nového a překvapte svého partnera/ku. Internet nabízí nejlepší platformu pro učení těchto věcí, jelikož obsahuje spousty receptů z různých kultur z celého světa, které můžete prozkoumat.

Na závěr

Internet je skvělé místo plné nekonečných příležitostí a možností k zábavě. Nabízí mnohem víc, než si dokážeme představit. Můžete zde využít čas i smysluplněji, než jen projíždět svůj Facebook newsfeed.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články