Tento slupovací lesk „vytetuje“ barvu na vaše rty tak, že vydrží 24 hodin!

Podle výrobce jde v podstatě o krátkodobé tetování, které změní pigmentaci rtů.
Zdroj: Justjemini.com
Co kdyby vaše rty změnily odstín podle vašich představ? Na jeden den, aniž by se barva setřela s konzumací jídla či nápoje?Nemusíte zůstávat u snu. Korejská firma Romantic Bear představila tetování na rty ve formě lesku. A vydrží prý celých 24 hodin!Že milujete mat? Nebojte, u lesku nezůstanete. Lesklá vrstva je totiž určená ke sloupnutí... aby se pod ní vybarvily přirozeně matné rty.Zbytečná procedura, kde jedním tahem obyčejné rtěnky docílíte téhož? Síla spočívá ve výdrži. Podle výrobce jde v podstatě o krátkodobé tetování, které změní pigmentaci rtů.+ 3 fotky+ 4 fotky

Co kdyby vaše rty změnily barvu podle vašich představ? Teď nemyslíme chvilková řešení jako rtěnky. Ale tetování na rty ve formě lesku, co vydrží celých 24 hodin.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 03. 2017 06:33

Alespoň to slibuje výrobce Romantic Bear. Tato korejská značka uvedla řadu 6 odstínů lesků na rty. Že fandíte matným rtům? Pokračujte ve čtení.

Po nanesení a zaschnutí vrstvy totiž půjde lesk dolů… aby vytvořil „permanentní“ mat.

Ačkoliv totiž společnost vyrábí lesky v opravdu zářivých a sytých barvách, po sloupnutí zanechají na rtech jemný, přirozený odstín.

Postup je následující: nanesete lesk, necháte ho zaschnout, sloupnete ho a zabarvené rty přetřete balzámem nebo leskem.

Zbytečná procedura, kde jedním tahem obyčejné rtěnky docílíte téhož? Síla spočívá ve výdrži. Podle výrobce jde v podstatě o krátkodobé tetování, které změní pigmentaci rtů.

Dlouhotrvající efekt má omezit setření barvy při konzumaci jídla nebo pití, a to až na 24 hodin.

Podle některých recenzí má ale slupovací rtěnka své mouchy. Rovnoměrný nános barvy zesložiťuje zploštělé zakončení připomínající „tubu s leskem, který jste používali ve čtrnácti“, píše blogerka Red Lipstick Rosie. Příjemná není ani lepivá konzistence a lesk nezasychá avizovaných 5 až 10 minut, ale spíše 15 až 20 minut.

Youtuberka ZsjaZsjaLIVE! si produkt naopak chválí. Podle ní je výsledný vzhled „božský a pigmentovaný“. Ve videu testovala všechny odstíny – a do jednoho zanechaly pěkné zabarvení.

Slupovací mánii propadly i další kosmetické firmy. Na trhu je k dostání už i slupovací tužka na obočí nebo maska na obličej.

Zdroj: Facebook

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články