Tesco: Záruka bezpečného místa pro nakupování a práci

Tesco: Záruka bezpečného místa pro nakupování a práci
Zdroj: Tesco

Čelíme další zatěžkávací zkoušce. Týká se to nás všech, tedy zákazníků i kolegů. Bezpečnost je pro společnost Tesco na prvním místě. V průběhu jarní vlny koronavirové epidemie získala spoustu zkušeností, na které může nyní navázat, navíc většinu opatření nechala v platnosti po celou dobu. Obchody Tesco tak i nadále zůstávají bezpečným místem pro nakupování a pro práci.

Redaktor
Redaktor 26. 10. 2020 18:21

V našich obchodech vše pravidelně dezinfikujeme a dbáme na nošení roušek i dodržování 2metrových rozestupů. V rámci důrazu na bezkontaktní nákup také nezapomeňte na naši službu Scan&Shop, díky které můžete nakupovat rovnou do svých tašek. Dalším obrovským pomocníkem v boji za bezpečnější nakupování jsou také služby Tesco Online nákupy a Tesco Zásilka. Díky nim mohou zákazníci nakupovat online z pohodlí svého domova,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco pro Českou republiku.

Tesco je tu pro vás za všech okolností

Společnost Tesco si plně uvědomuje svou odpovědnost při zásobování obyvatel Česka potravinami. Dělá vše po to, aby mohla všem zákazníkům za každých okolností přinášet potraviny a všechny potřebné výrobky. Zásoby potravin, drogerie a dalších výrobků v distribučním centru jsou dostatečné a průběžně pokračuje jejich plynulé doplňování. Z distribučního centra Tesco v Postřižíně denně putují čerstvé i trvanlivé potraviny do každého z více než 180 obchodů Tesco v celé České republice.

Veškeré služby Tesco by samozřejmě nemohly fungovat bez našich kolegů. V průběhu jara patřili k důležitým lidem v první linii a my si jejich neúnavné práce mimořádně vážíme. S blížícím se vánočním obdobím počítáme s posílením našich týmů, abychom i tentokrát toto vypjaté období zvládli. A nejzásadnějším článek celého řetězce jste samozřejmě vy, naši zákazníci. Díky tomu, že u nás stále nakupujete a dodržujete veškerá bezpečnostní opatření, můžeme i nadále pomáhat všem občanům s bezproblémovým zásobením. Děkujeme za vaši přízeň a věřím, že společně překonáme i toto náročné období,“ dodává Patrik Dojčinovič.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články