Toužíte po prádle usušeném venku? Vyhrajte novou revoluční aviváž Lenor Fresh Air Effect a pozdvihněte svěžest vašeho prádla na vyšší úroveň

Toužíte po prádle usušeném venku? Vyhrajte novou revoluční aviváž Lenor Fresh Air Effect a pozdvihněte svěžest vašeho prádla na vyšší úroveň
Zdroj: Lenor

Letošní počasí tomu sice zatím nepřeje, ale znáte něco lepšího než čerstvě vyprané prádlo, které uschlo venku na čerstvém vzduchu? Pokud už vás nebaví čekat na teplé dny nebo bydlíte v bytě bez balkónu nebo ve znečištěném městě, ani tak nemusíte o tenhle požitek přijít.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 06. 2021 09:29

Zachrání vás nová aviváž od značky Lenor Fresh Air Effect. Obsahuje unikátní technologii a vaše oblečení nebo třeba ručníky či ložní prádlo bude vonět tak, jako by právě uschnulo na rozkvetlé louce nebo ve vanoucím vánku.

Dlouhotrvající svěžest

Lenor

Značka Lenor přináší inovativní řešení, díky kterému si budou moci voňavé a svěží prádlo užít opravdu úplně všichni. Nová revoluční aviváž je 2x koncentrovanější a zajistí dlouhotrvající svěžest, kterou vašemu čerstvě vypranému prádlu dává krásné počasí a svěží čerstvý vzduch. Vybírat můžete mezi třemi vůněmi aviváže Lenor Fresh Air Effect – Fresh Wind, Pink Blossom a Summer Day.

Žádný odpad na skládky

Nespornou výhodou je i to, že společnost Procter & Gamble vsází na udržitelnost a péči o životní prostředí, proto jsou balení nové řady plně recyklovatelná a vyrobená z recyklovaného plastu. Také výrobní proces je šetrný k přírodě a planetě díky tomu, že továrny využívají 100 % obnovitelné energie a dodržují standard, že „žádný výrobní odpad nepoputuje na skládky“. A ještě jeden bonus – díky tomu, že je aviváž superkoncentrovaná, mohly být sníženy počty přepravních vozů až o 60 %. Jedno balení aviváže totiž nyní vydrží mnohem déle.

Vyzkoušet si můžete nové, revoluční vůně aviváže Lenor Fresh Air Effect sami na vlastím prádle. Pět z vás získá balíček, který obsahuje všechny tři nové produkty. Soutěžit je možné od 25.6. do 1.7., stačí odpovědět na soutěžní otázku:

Jaký nový revoluční efekt vašemu prádlu dodává nová řada Lenoru?

a) nové vůně

b) svěžest, jakoby schlo venku

c) čistotu

Své odpovědi zasílejte na mail soutez@lifee.cz a do předmětu e-mailu napište: Lenor (odpovědi s špatně uvedeným nebo neuvedeným předmětem e-mailu nebudou započítány do soutěže). Soutěžit můžete od 25.6.2021 do 4.7.2021. Vyhrává 3., 13., 23., 33, a 43. správná odpověď.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články