Užívejte si každý den a poslouchejte své vlastní tělo, to je základ, říká světoznámý léčitel Eric Pearl

Užívejte si každý den a poslouchejte své vlastní tělo, to je základ, říká světoznámý léčitel Eric Pearl

Je autorem rekonektivní léčby, která má milióny příznivců na celém světě. O jeho schopnostech pějí ódy hvězdy světového showbyznysu. Slavný léčitel Eric Pearl přijel do Prahy se svou životní partnerkou Jilien, aby všem těm, kteří nechtějí varovné signály svého těla umlčovat léky, dokázal, že se bolesti a nemocí dá zbavit jinak a hlavně lépe.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 27. 09. 2019 19:28

Lidé mu vděčí za to, že je zbavil dlouhotrvajících zdravotních obtíží, s nimiž si nevěděli rady renomovaní odborníci. On sám může poděkovat svému léčitelskému daru za to, že díky svým mimořádným schopnostem potkal osudovou ženu Jilian Fleer. Ta totiž před lety doprovázela svého kamaráda na Ericovu přednášku, kde ho v akci spatřila úplně poprvé. Kromě toho, že její přítel odcházel s vyléčeným ramenem, které do té doby nemohl ani zvednout, mezi Jilien a Ericem okamžitě přeskočila jiskra.

Od té doby jsou nerozlučná dvojka a jejich společným životním posláním je předávat know how rekonektivní léčby. Pořádají semináře po celém světě, na nichž se snaží lidi naučit, jak léčit nejen sebe, ale i ostatní. A oba svorně tvrdí, že se rekonektivní léčení může naučit opravdu každý. Můžu vám slíbit, že ti, kdo přijdou na naše semináře, se budou schopni naučit to, co umím já. A možná i lépe. Každý na této planetě to zvládne,“ prohlašuje sebevědomě Eric, který za největší chybu považuje, když podceňujeme své schopnosti a neustále si namlouváme, že ti ostatní jsou lepší než my. „Pamatujte si, každý z nás je jedinečný. A pokud tomu, nevěříte, říkejte si to pořád dokola,“ radí.

Věřit ve své schopnosti a sílu vlastního těla je totiž předpoklad k úspěšnému osvojení rekonektivní léčby, která je založena na energetickém znovunapojení ztracených schopností našeho těla, mysli a emocí. A rovnováha mezi těmito složkami je důležitou částí toho, čemu obecně říkáme zdraví. „Prostřednictvím léčby se snažíme navrátit tělo do původního stavu rovnováhy a zdraví.  K tomu využíváme velmi harmonické frekvence, na které je jednoduché se naladit, a ty samy najdou místo, kde mají působit. Kontakt s frekvencemi rekonektivního léčení umožní organismu vzpomenout si, že tuto rovnováhu zná i tělo. Touto vzpomínkou se pak tělo jednoduše řečeno znovu nastartuje a začne dávat dohromady to, co v rovnováze není,“ vysvětluje Eric svou metodu, která je v podstatě založená na základě kvantové fyziky.

Pokud byste se o této léčebné metodě chtěli dozvědět více, dorazte již příští víkend (4.-6. října) do Cubex Centra Praha, kde se můžete osobně setkat s Ericem a Jilien, a na vlastní kůži si vyzkoušet, zda to opravdu funguje.

Související články

Další články