Dobrodružná komedie Země ztracených: Film získal neoblíbené ocenění Zlatá malina, objevily se v něm i hvězdy z původního seriálu

Dobrodružná komedie v níž Dr. Marshalla, jeho asistentku a dělníka vcucl podivný vír a vrhl je do alternativního vesmíru.
Zdroj: TV Nova
Dobrodružná komedie v níž Dr. Marshalla, jeho asistentku a dělníka vcucl podivný vír a vrhl je do alternativního vesmíru.V tomto filmu uvidíte geniálního komika Willa Ferrella v roli kvantového paleontologa Dr. Ricka Marshalla, který zavrhl vědecký svět. Důvodem je jeho neotřesitelná víra v cestování časem.Ba co víc, Dr. Marshall považuje cestování časem za lék na všechny problémy lidstva.Po přednášce na základní škole se Dr. Marshall setkává s ambiciózní mladou vědkyní Holly, která mu sdělí, že sleduje léta jeho práci a považuje ho za génia.+ 2 fotky+ 3 fotky

Sci-fi komedie z roku 2009, která vypráví příběh Dr. Marshalla, dělníka a asistentky. Ty vsál vír do paralelního vesmíru, kde žije primátka Chaka, dinosauři a mnoho dalších nebezpečných a neuvěřitelných bytostí.

Petra Járková
Petra Járková 30. 04. 2020 16:00

Komik Will Ferrell si v komedii Země ztracených zahraje kvantového paleontologa Dr. Ricka Marshalla, který se rozhodl seknout s vědeckou kariérou. Věří totiž jako jediný v cestování časem a navíc ho považuje za lék na problémy lidstva.

Mladá fanynka

Na jedné z přednášek se Dr. Marshall setkává s mladou vědkyní Holly, která je jeho velkou fanynkou. Marshalla to namotivuje a dokončí zařízení, na kterém pracoval dlouhé roky. Toto zařízení umožňuje cestovat časem.

Zkouška stroje času

Doktor a malá Holly ho chtějí vyzkoušet a brzy zjišťují, že opravdu funguje. Ocitají se ve světě dinosaurů, ještěrů a dalších podivných tvorů a bytostí. Hned se chtějí vrátit, bohužel se jim však porouchá stroj času. Ocitají se v pasti.

Přátelství s opicí

Naštěstí se seznámí s opicí Chaky, která se stane jejich přítelem a pomůže jim rozbitý stroj času opravit.

Zlatá malina

Film nebyl kritiky a odborníky pozitivně přijat. Roku 2010 získal ocenění Zlatá malina v kategorii nejhorší prequel, remake, rip-off.

Hvězdy sedmdesátých let

V dobrodružné komedii z roku 2009 se objeví i hvězdy z původního seriálu ze sedmdesátých let. Jedná se o Kathy Coleman a Wesleyho Eure. Zahráli si křoví, které se ale nakonec do finální podoby nevešlo.

NA SNÍMKY Z FILMU ZEMĚ ZTRACENÝCH SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII ZEMĚ ZTRACENÝCH SE MŮŽETE PODÍVAT DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články