Poklad z půdy se vrací: Našli jsme i náhrdelník za miliony, vzpomíná moderátor Jan Rosák

Poklad z půdy
Zdroj: TV Prima
Stejně jako v předchozích řádách bude pořadem provázet Jan Rosák. Do nové série se přihlásilo 250 zájemců, kteří přinesli přes 500 předmětů......třeba sošku, jež skrývala tento, řekněme, neřestný předmět.K vidění bude i mikrofon samotné Edith Piaf.+ 2 fotky+ 3 fotky

Oblíbený pořad Poklad z půdy, který by se dal přirovnat k Zastavárnám a Skladům, se vrací zpět na obrazovky, a to již s pátou řadou. Jak na předchozí natáčení vzpomíná moderátor Pokladu z půdy Jan Rosák? Utkvěl mu v paměti nějaký zajímavý předmět? A co prozradil o nových dílech?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 31. 08. 2020 16:00

Zajímají vás lidské příběhy a zároveň vás baví poznávat historii neobvyklých předmětů? Pak je tu pro vás show Poklad z půdy. V každém díle je oceněno několik “pokladů” odborníky, kteří si mohou v následné aukci daný předmět koupit. Co myslíte, nenastal čas udělat na půdě pořádek?

Na premiérové díly Pokladu z půdy se můžete podívat každé pondělí na TV Prima

Nejraději mám příběhy, které se ukrývají za předměty

“Pořad se neodvíjí jen od zajímavých starožitností, ale i od lidských příběhů,” uvedl Jan Rosák v rozhovoru pro TV Prima. “Ty historky mě baví úplně nejvíc. Někdy se člověk dozví skutečně něco neuvěřitelného a setká se s velmi zajímavými lidmi, kteří se nebojí odhalit úplně všechny okolnosti.”

A co tedy Janu Rosákovi utkvělo v paměti? “Pamatuji si na některé velmi zajímavé sumy, které nabízeli naši odborníci. Na posledním natáčení se objevil velmi vzácný náhrdelník, jež měl hodnotu několika milionů. Když se to jeho majitelka dozvěděla, mimochodem za něj chtěla alespoň 2000, musel jsem ji podepřít. “

Na co se těšit?

“V nové řadě uvidíme hned několik strojů, zejména motorek, pak také auta, tím myslím Velorex. Dále šperky, hračky, loutky. U nás doma by se dlouho neohřály hračky ve formě nábytku, mí vnukové jsou hodně akční, takže by ty malé vyřezávané věci letěly ihned do kouta,” prozradil moderátor pořadu Jan Rosák.

Během pauzy jsem se nenudil

I natáčení Pokladu z půdy se muselo kvůli covidu na jaře přerušit. “S nečekaným volnem jsem si dokázal poradit. Vždy se musím na něco těšit, to je motor mého života. Pracoval jsem v rádiu a staral se o vnuky. Chodili jsme na procházky a jakmile to šlo, vrhli jsme se i na tenisové kurty,” řekl Rosák.

Show se pro pátou sérii přestěhovala do nového studia. Jak tuto změnu hodnotí její moderátor? “Vše je nové a krásné. Zázemí je taky bezvadné. Mám svoji místnost, kde můžu odpočívat a připravovat se na natáčení. Vše je hezky po ruce,” dodal Jan Rosák.

Zdroj textu: TV Prima

Zdroj fotek: TV Prima

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články