Andie McDowell (64) je pyšná na své šedivé kudrny: Chci, aby to, jak vypadám, odráželo můj věk

Andie McDowell (64) je pyšná na své šedivé kudrny: Chci, aby to, jak vypadám, odráželo můj věk
Zdroj: Profimedia
Andie MacDowell to na premiéře nového seriálu z dílny televizní stanice Hallmark v obleku s korálky slušelo. Herečka je pyšná na šediny, které nechává přirozeně vyniknout. Chce vypadat na svůj věk.Andie MacDowell měla vždy bohaté tmavé kadeře. Pro svůj až andělský vzhled byla často obsazovaná do romantických rolí. + 1 fotka

Herečka Andie MacDowell zazářila na premiéře nového seriálu The Way Home nejen díky efektnímu obleku, ale hlavně svému načechranému účesu. Hvězda filmů Čtyři svatby a jeden pohřeb či Na Hromnice o den více se totiž řadí mezi slavné dámy, které rezignovaly na barvení vlasů.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 12. 01. 2023 14:10

Herecká ikona dorazila na premiéru v New Yorku v černém obleku s našitými korálky a zjevně ve velmi dobré náladě. Nový seriál, ve kterém Andie MacDowell hraje, pojednává o rodinných vztazích a generačních rozdílech mezi ženami, které se po letech nevraživosti usmiřují.

Andie MacDowell miluje své šediny

Ač měla Andie na sobě velice efektní model, největší ozdobou byly její vlasy, které herečka nechává přirozeně zešedivět“Chci, aby to, jak vypadám, odráželo můj věk,” uvedla v rozhovoru pro The Times, kde také zdůraznila, že se v šedinách cítí velmi dobře a neustále na ně dostává přívětivou zpětnou vazbu.

“Rozhodnutí nechat si šediny bylo osvobozující a cítím úlevu, že na mě lidé nebyli krutí. Mohli na mě být velmi zlí. Naštěstí mě všichni podpořili a já se cítila svobodnější, protože se mi to opravdu líbí a cítím se skvěle,” dodala.

Proti tomu, aby si přestala barvit vlasy, ovšem bylo její okolí, které Andie od tohoto kroku zrazovalo. „Moji agenti mi víceméně řekli, že jsem na šediny ještě mladá,“ svěřila se MacDowell, která se tím ale nenechala zviklat.

Šediny u mužů jsou sexy, ženy si je musí obhajovat

“Myslím si, že ženy jsou unavené myšlenou, že nemohou zestárnout a být stále krásné,” prozradila MacDowell pro The Zoe Report. “Muži stárnou a my je stále milujeme. Chci být jako muži. Chci být krásná, ale nechci se pitvořit proto, abych byla krásná,” říká Andie k rozhodnutí nebarvit se jen proto, aby zapadla do škatulky 'krásná'.

Herečka často v rozhovorech mluví o tom, jak své vlasy miluje a že muži se šedinami jsou sexy, ale u žen ještě tato přirovnání nepadají. “Neustále nám podsouvají myšlenku, že jsou muži lepší než my, ale to je kravina,” uvedla herečka, která se nikdy nebála v rozhovorech peprných slov, ač ji její role vždy ukazovaly spíše jako jemnou květinku.

Podívejte se do fotogalerie, jak to Andie na premiéře slušelo.

Zdroje informací:

TheTimes.co.uk

TheZoeReport.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články