Angelina Jolie píše všem rodičům: Co jim vzkazuje a na co vzpomíná?

Angelina Jolie píše všem rodičům: Co jim vzkazuje a na co vzpomíná?
Zdroj: Showpix.cz

Angelina Jolie je jednou z největších hvězd Hollywoodu. Objevila se ve spoustě známých filmů a má miliony fanoušků z celého světa. Ale taky je mámou – dokonce šestinásobnou. A tak má ostatním rodičům vážně co říct.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 27. 04. 2020 10:09

Čtyřiačtyřicetiletá Angelina Jolie napsala dopis všem rodičům, se kterými sympatizuje (nejen) během koronavirové krize. Svá slova zveřejnila ve speciálním vydání časopisu TIME a znění dopisu bylo zveřejněno také na portálu time.com. „Myslím na vás,“ vzkázala na začátku dopisu rodičům Jolie.

Neměla stabilní mládí

Angelina se dokáže vcítit do toho, jak každý rodič musí tyto náročné dny prožívat. „Jak moc chcete být se svými blízkými, jak se bojíte, jak plánujete, jak se na ně usmíváte,“ dodala rodačka z Los Angeles.

Bývalá manželka Brada Pitta taky přiznala, že neměla příliš stabilní mládí. A taky si nikdy nemyslela, že by jednou mohla být mámou. Teď má však šest dětí. „Pamatuju si rozhodnutí, že se stanu rodičem. Nebylo těžké milovat a nebylo těžké se někomu věnovat,“ řekla filmová Lara Croft, která taky jedním dechem dodala: „Bylo těžké vědět, že odteď jsem tím, kdo si musí být jistý, že je vše v pořádku. Všechno zařídit a udělat, aby to fungovalo, od jídla, přes školu až po zdraví. Zkrátka cokoliv přijde.“

Nakonec sestavíte tým

Herečka, která mimo jiné zářila taky ve filmu Mr. & Mrs. Smith, přiznala, že s rodičovstvím je spojena i velká trpělivost. „Takže nyní, uprostřed této pandemie, myslím na všechny mámy a táty s dětmi. Všichni doufají, že dokážou dělat vše správně a zůstanou v klidu a pozitivní,“ napsala ve svém dopise.

Angelina vychovává tři vlastní a tři adoptované děti a dělá pro ně maximum. „Je úžasné zjistit, že vás vaše ději nechtějí dokonalé. Chtějí, abyste byli upřímní,“ poradila všem rodičům. „Nakonec je to vlastně tým, který si sestavíte. Svým způsobem vás totiž vychovávají i děti, rostete společně,“ napsala v závěru svého dopisu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články