Módní ikona Ben Cristovao: Obleky si nechává šít v Dubaji a raduje se z delších vlasů, které různě zaplétá

Zpěvák Ben Cristovao navštívil letošní předávání Cen Anděl.Ben Cristovao během rozhovoru pro Lifee.cz.Zpěvák prozradil, že své oblíbené pánské obleky si nechává šít v Dubaji.Takhle mu to slušelo na listopadovém předávání cen Český slavík.+ 9 fotek+ 10 fotek

Zpěvák Ben Cristovao (35) je pro mladou generaci velkým idolem. Vždyť jen na Instagramu jej sleduje téměř 800 tisíc lidí. V rozhovoru pro Lifee.cz popisuje svůj vytříbený módní styl, ale také denní rutinu spojenou s pravidelnými tréninky v posilovně a zdravým životním stylem. Přesto přiznává, že si zamiloval jízdu na motorce, která může být pro mnoho lidí kontroverzní zálibou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 04. 2023 12:00

Zpěváka Bena Cristovaa jsme potkali na slavnostním vyhlašování Cen Anděl. Oblékl pro tuto příležitost tmavý brokátový oblek z Dubaje, kde si své oblíbené modely nechává šít. „Hledal jsem outfit, který nebude až tak moc výrazný a zároveň to bude něco trošku jiného," vysvětluje v našem rozhovoru. Outfit vylepšil přívěskem a také netypickými růžovými brýlemi. Mělo to svůj důvod. „S brýlemi do společnosti často nechodím, ale dnes jsem si je vzal. Člověk má s nimi pocit, že je více chráněný."

Radost mu dělá také nový účes. Vlasy si nechal profesionálně zaplést. „S vlasy si různě hraju, různě je zaplétám. Konečně mi narostly, takže teď je to sranda a dělám blbosti. Pokaždé je to něco jiného," těší ho nová image.

S partnerkou se potřebuji sladit, říká Cristovao

A protože je evidentní, že Ben si na pěstěném zevnějšku zakládá, zajímalo nás, jaké požadavky by v tomto směru měla plnit jeho potenciální partnerka. Ben se totiž ve společnosti s žádnou dámou oficiálně nepohybuje a soukromí si bedlivě střeží. „Kdybych vyvedl partnerku do společnosti, ocenil bych, kdybychom spolu ladili, minimálně barvami. Na druhé straně když muž oblékne černou, je vlastně jedno, co si oblékne partnerka," zamýšlí se.

Ben Cristovao žije bez kávy a masa

Zpěvák si také zakládá na skvělé postavě, kterou tvrdě trénuje v posilovně. „Stále se stravuji bez masa a vesměs zdravě. Cvičím skoro každý den. Mám tréninky pod vedením profesionála, ale zbytek už si jedu sám, protože zhruba vím, co bych měl dělat," popisuje Ben svoji denní rutinu.

Přidává také tip pro případy, kdy se mu do fitka ani trochu nechce. „Když se mi nechce? Víckrát se nadechnu a stejně jdu," směje se Ben, který si nepomáhá ani žádnými běžně dostupnými stimulanty. Kávu se snažím omezit, protože mi nedělá úplně dobře. Občas si dám guaranu."

Jízdu na motorce si užívá se všemi riziky

Mimo dril v posilovně se Ben věnuje ve volném čase koníčku, který jej o zdraví může velmi snadno připravit. Rizik spojených s dopravními nehodami si je plně vědom, ale jízdy na motorce se vzdát nehodlá. „Samozřejmě, že dělám všechno pro to, abych tu motorku měl co nejvíce pod kontrolou. Podnikám také speciální kurzy na řešení krizových situací," obhajuje Ben své volnočasové hobby. „Ano, nehoda se může stát, ale když má člověk něco rád, dělá to se vším všudy a se všemi riziky, která to přináší," říká upřímně.

Se svými téměř 800 tisíci sledujících přitom Ben Cristovao patří mezi největší idoly současné mladé generace. „Mladá generace je podle mě úžasná a jsou daleko. Mají větší rozhled, lepší a rychlejší přístup k informacím. Přijde mi, že jsou šíleně posunutí. To, co mně trvalo mega dlouho, jim trvá velmi krátkou chvíli," vysekl mládí poklonu Ben, kterého fanoušci mohou vidět na festivalu Colours of Ostrava a také 10. listopadu v O2 areně.

Související články

Další články