Nejlepší doplňky z Cen Anděl: Cristovao nasadil růžové brýle, Sharlota nešetřila náušnicemi, Dařbujánová přinesla ptačí klec

Nejlepší doplňky z Cen Anděl: Cristovao nasadil růžové brýle, Sharlota nešetřila náušnicemi, Dařbujánová přinesla ptačí klec
Zdroj: Veronika Nováková, Renata Bušková/koláž Lifee
Raperka Sharlota doplnila bílou róbu z Ateliéru Hermine bižuterií z konfekce H&M a kabelkou se stříbrnými flitry.Masivní stříbrné náušnice vypadají na uchu efektně.Raperka Sharlota v celé své kráse.Moderátor Petr Říbal s manželkou Michaelou Hávovou.+ 25 fotek+ 26 fotek

Známé tváře pojaly letošní předávání Cen Anděl velkolepě a outfity vyladily k dokonalosti originálními doplňky. Raperka Sharlota navlékla překvapivé množství bižuterie, zpěvák Ben Cristovao se na svět díval růžovými brýlemi, stejně jako vdova po Miro Žbirkovi Kateřina. Žofie Dařbujánová zase místo kabelky vynesla zlatou ptačí klícku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 17. 04. 2023 18:00

Raperka Sharlota, kterou na slavnostní večer doprovázel manžel, hudebník Lucas Blakk, doplnila bílou róbu z Ateliéru Hermine kabelkou se stříbrnými flitry, a hlavně prsteny a náušnicemi z módního řetězce H&M. Finální práci odvedla make-up artistka Koky, která Sharlotě vykouzlila netypické černé oční linky.

Masivními náušnicemi povýšila svoji jednoduchou bílou róbu také manželka moderátorka Petra Říbala Michaela. K dokonalosti pak sněhobílý outfit dovedla fialovou kabelkou Knot od italské značky Bottega Veneta, jejíž cena se v závislosti na konkrétním modelu pohybuje v desítkách tisíc korun.

Žofie Dařbujánová s ptačí klecí místo kabelky

Díky ohnivě zrzavým vlasům připomíná výstřední zpěvačka Žofie Dařbujánová módní ikonu Vivienne WestwoodZrovna dnes jsem si na ni vzpomněla, protože jsem se nemohla rozhodnout, který pásek si vezmu, a tak jsem si vzala oba. Tohle by ona udělala také,“ poukázala Žofie v našem rozhovoru.

Černé flitrované minišaty od módní návrhářky Debbie Brown doplnila velkým množstvím perel, masivními zlatými hodinkami, růžovými střevíčky, a především originální kabelkou ve tvaru zlaté ptačí klece. Co na tom, že její obsah tak na první dobrou viděli všichni hosté slavnostního ceremoniálu.

Růžové brýle Bena Cristovaa a šperky Tomase Seana

Ani pánové ovšem nezůstávali pozadu. Ben Cristovao doplnil černý oblek závěsným šperkem a růžovými brýlemi, které ten večer nesundala ani vdova po Mekym Žbirkovi Kateřina. Mladičký zpěvák Tomas Sean přišel v už tak výrazném modrém obleku, přesto se rozhodl provokovat a kromě toho, že jej vynesl na holém těle, se ještě blýsknul masivními náramky a náhrdelníkem od české šperkařské značky Antipearle.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články