Vlasové kreace z Cen Anděl: Ewa Farna s culíkem ozdobeným kamínky, Tamara Klusová s ofinkou a drdolem

Vlasové kreace z Cen Anděl: Ewa Farna s culíkem ozdobeným kamínky, Tamara Klusová s ofinkou a drdolem
Zdroj: Herminapress, Renata Bušková/koláž Lifee
Ewa Farna si na udělování Cen Anděl nechala vyčesat vysoký culík. Vlasy Ewy Farné zdobily z jedné strany kamínky, které navazovaly na líčení. Vysoký culík, ovšem s kudrlinkami, zvolila i Natálie Kotková, která doprovodila svého přítele Petra Lexu ze skupiny Slza. Raperka Sharlota zvolila na udílení cen vysoký drdol. + 20 fotek+ 21 fotek

Hudební událost roku Ceny Anděl je také módní záležitostí a kreativitě se meze nekladou. Kromě zajímavých kousků oblečení je zde k vidění i mnoho trendy účesů, o které nebyla nouze ani tentokrát. Zpěvačka Ewa Farna zvolila kamínky od hlavy až k patě a odhalená modelka Andrea Bezděková vsadila na copánky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 16. 04. 2023 11:10

Zpěvačkou roku se stala Lenny, dcera Lenky Filipové, která na předávání cen dorazila v bílé róbě a přirozeném účesu, jímž jsou pro ni vlny. Stejně jako maminka se s vlasy nepouští do velkých experimentů. 

Ewa Farna a třpytivé kamínky

Zdobení kamínky v líčení je velký hit už druhým rokem a stejně jako se jimi nechala vyšperkovat například zpěvačka Taylor Swift na loňském udílení MTV Video Music Awards, sáhla po nich i vizážistka Ewy Farne. Ta ovšem dotáhla líčení ještě dál a kamínky nasázela i do zpěvaččiných vlasů. Ewin vysoký culík tak dostal díky zdobení mnohem zajímavější finiš. 

Drobné copánky Andrey Bezděkové

Hladký účes modelky Andrey Bezděkové zdobilo několik copánků, které měla zapletené nejen podél obličeje. Její dlouhé hnědé kadeře, které byly poslední týdny vystaveny ostrému slunečnímu záření na tropickém ostrově, kde natáčela reality show Survivor, vypadaly zdravě a zářivě.

Drdol Tamary Klusové

Tamara Klusová se společně s Andreou Bezděkovou svěřila do rukou skvělé vizážistky Karly Skalové, která oběma dámám vytvořila nádherné líčení a účesy. U manželky zpěváka Tomáše Kluse se rozhodla pro drdol a rámování obličeje ofinkou i delšími puštěnými prameny po stranách.

Jak to hvězdám na Andělech slušelo a kdo měl nejlepší účes, se můžete podívat v naší fotogalerii. Kromě výše zmiňovaných zde najdete i pár pánských účesů, které také stojí za zmínku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články