Móda z Cen Anděl: Jedovatě zelená Prachařová, Anna K v průlomových šatech a Žofie vytěžila roztrhané punčochy

Móda z Cen Anděl: Jedovatě zelená Prachařová, Anna K v průlomových šatech a Žofie vytěžila roztrhané punčochy
Zdroj: Renata Bušková, Herminapress/koláž Lifee
Influencerka Mariana Prachařová ve flitrovaném ostře zeleném kompletu, který doplnila zářivě růžovým tričkem a kabelkou ve stejné barvě.Berenika Kohoutová rovněž vsadila na oslnivě zelenou.Zpěvačka Anna K nám přiznala, že poprvé v životě oblékla růžovou - a byla jí nadšená.Partnerka moderátora večera Kryštofa Bartoše, herečka Martina Babišová, oblékla outfit od Natálie Nepovímové, o styling se postarala Josefína Joštová.+ 27 fotek+ 28 fotek

Pražské holešovické výstaviště v sobotu ožilo hudební událostí roku, předáváním Cen Anděl. Mezi pozvanými dámami převládaly outfity plné barev a flitrů, do kterých se zahalily Ewa Farna, Kateřina Žbirková nebo Mariana Prachařová. Anna K oblékla po dlouhé době šaty, byť sama žádné nevlastní, a radovala se z jejich růžové barvy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 04. 2023 09:25

Holešovické výstaviště praskalo ve švech, a především dámy se trumfovaly v modelech, které ten večer vynesly. Ale ani pánové nezůstávali pozadu. Lifee.cz zaujal například mladý zpěvák a herec Tomas Sean, se kterým vám brzy přineseme velký rozhovor. Ten dorazil v pánském obleku od návrháře Jana Černého, který oblékl na holé tělo a jehož barva zářila v trendy odstínu královské modře. Outfit mladík doplnil šperky české značky Antipearle.

Anna K se odklonila od kalhot k růžovým šatům

Zpěvačka Anna K, zarytá fanynka pánské módy a kalhot, letos přišla v černém koženém křiváku, pod který oblékla růžové šaty z pravého hedvábí„Příprava byla letos poklidná. Tyhle věci extrémně neprožívám, ale ostudu si samozřejmě udělat nechci. A ne, žádné róby nevlastním. Jsem spíš pankáč. Ale mám ráda krásné věci a mám také kamarádku, která má skvělý butik Blackout. Tam ráda nakupuji, když mám zrovna vyděláno," smála se zpěvačka v našem rozhovoru.

„Šaty mi tedy kamarádka půjčila, protože já je opravdu nevlastním a naposledy jsem je měla na sobě ve StarDance," zamýšlí se Anna K, která zářila na všechny strany. V životě by mě nenapadlo, že někam vyrazím v růžových šatech!"

Žofie Dařbujánová v roztrhaných silonkách a s klíckou v ruce

Výstřední zpěvačka Žofie Dařbujánová ani letos nezklamala a její ohnivě zrzavé vlasy zářily tak, že byla k nepřehlédnutí. Mohl za to také její extravagantní outfit - oblékla flitrované černé minišaty od návrhářky Debbie Brown, které doplnila velkým množstvím šperků, kabelkou připomínající ptačí klec a roztrhanými silonkami. „Tentokrát jsem na přípravu neměla moc času. Když člověk něco plánuje, většinou to dopadne katastroficky. A když člověk nemá čas a jenom to tam seká, tak to dopadne dobře. Není čas nad věcmi tolik přemýšlet," přiznává Žofie v našem rozhovoru.

Díky ohnivě zrzavým vlasům připomínala módní ikonu Vivienne WestwoodZrovna dnes jsem si na ni vzpomněla, protože jsem se nemohla rozhodnout, který pásek si vezmu, a tak jsem si vzala oba. Tohle by ona udělala také," děkovala Žofie za kompliment. Po cestě sem jsem se natáhla na chodníku a roztrhla si punčochy. Už jsem si říkala, že to dnes šlo moc jednoduše. Natáhla jsem se těsně před výstavištěm, úplně mě to položilo na zem. Tak jsem dotrhala ještě tu druhou punčochu - kluci z kapely mě v tom podpořili," smála se Žofie rozpustile.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články