Nejbizarnější módní kreace z Cen Anděl: Jordan Haj v beranici, Žofie Dařbujánová s cirkusovým doprovodem

Nejbizarnější módní kreace z Cen Anděl: Jordan Haj v beranici, Žofie Dařbujánová s cirkusovým doprovodem
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Takhle na sebe upozornila zpěvačka Žofie Dařbujánová na Cenách Anděl v roce 2018.A takhle to Žofii a jejímu doprovodu slušelo o rok později.Také Emma Smetana s Jordanem Hajem na sebe umí upoutat pozornost. Jordan například neváhal přijít v beranici.Emma Smetana a Jordan Haj v roce 2019.+ 20 fotek+ 21 fotek

Už v sobotu 15. dubna se budou předávat hudební Ceny Anděl za rok 2022. Pozvané celebrity opět jistě překvapí netypickými módními kreacemi. Pojďte si připomenout nejvýraznější outfity uplynulých ročníků. Zpěvačka Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem jsou za všech okolností středem pozornosti, extravagantními modely ovšem vynikají také pěnice Žofie Dařbujánová nebo Ewa Farna.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 04. 2023 08:00

Moderátorem 32. ročníku Cen Anděl bude herec Kryštof Bartoš, a převezme tak štafetu po Martinu Mikyskovi. V rozhovoru pro Lifee.cz už se svěřil, že jeho zkušenosti s moderováním jsou de facto nulové. „Kdysi, myslím asi tak před dvanácti třinácti lety, jsem moderoval ples našeho gymplu. Pamatuju si hlavně neurčitý pocit studu a trapnosti. To jsou v kostce moje dosavadní zkušenosti s moderováním. Asi budu zase trochu trapný. Ale to nevadí. Beztak nejde o mě, ale o skvělé muzikanty, které v Česku máme," vysvětluje upřímně.

Smetana v proklatě krátkých minišatech, Haj v beranici

Ewa Farna loni přebírala Cenu Anděl pro sólovou interpretku. Došla si pro ni v kalhotách s vysokým pasem, k nimž oblékla abstraktní zelený top s extrémně dlouhými rukávy. Na vystoupení s písní Tělo potom vyměnila zelený top za červený.

Na paty jí šlapala Emma Smetana, která se fotografy nechala zachytit v extrémně krátkých modrých minišatech, aby se následně pro své vystoupení převlékla do růžových Barbie šatiček posetých třpytkami.

Pozadu nezůstává ani její partner Jordan Haj, který na Andělech rád provokuje. V roce 2018 například přišel v kožené bundě a s obří beranicí na hlavě, o rok později beranici vyměnil za barevný turban a namísto obleku si vyšel do společnosti v teplákové soupravě. Emma jej doplnila košilovými šaty s výrazným potiskem a k nim nazula bílé tenisky. S módní policií si tahle dvojka hlavu neláme.

Žofie Dařbujánová zapomněla kalhoty

Zajímavým elementem je mezi pozvanými osobnostmi také zpěvačka Žofie Dařbujánová, kterou v davu nepřehlédnete, ani kdyby šla v džínách a bílé košili. Kromě jména totiž vyniká zářivě oranžovými vlasy a na předávání Cen Anděl chodí zásadně v doprovodu početné skupinky chlapců.

V roce 2018 je oblékla do zářivě růžových a zlatavých plastových bundiček, přičemž sama přišla v modré plastové bundě a s korunou na hlavě - kalhoty nechala doma. O rok později vynesla o poznání honosnější model, a to flitrovaný osmdesátkový overal doplněný korunou a extravagantními černými brýlemi. Své chlapce pochopitelně do flitrů zahalila rovněž. V jakém outfitu nás asi překvapí letos?

Dan Bárta hodil sošku do Vltavy

A jak to tak bývá, ani Andělé se neobejdou bez nečekaných událostí nebo faux pas. V roce 2016 je například ozvláštnil potápěč, který v přímém přenosu vrátil Anděla zpěváku Danu Bártovi. Ten se následně Blesku přiznal, že jednu ze sošek, které získal v předchozích letech, ve vzteku hodil do Vltavy.

„Hodil jsem ji z Palackého mostu. Tehdy jsme tu cenu zapíjeli nedaleko v hospodě a na tom mostě mi nějaký opilec řekl, že nechápe, proč jsem ji získal zrovna já, když jsem nic nedokázal. Hrozně se mě to dotklo, a tak jsem ji vzteky zahodil,“ kál se Dan Bárta s tím, že podruhé už dá na Anděla větší pozor. Nutno zmínit, že v minulosti nechal jiné dvě ceny v baru Al Capone, kde si je ale druhý den poctivě vyzvedl.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články