Trendy jaro v Barbie stylu: Sytě růžová po vzoru Rihanny i něžná Paris Hilton v pudrových odstínech

Make-up v Barbie stylu po vzoru Rihanny i Paris Hilton: Růžová na rtech, tvářích i očích je trendem roku 2023
Zdroj: Profimedia, oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Barbie styl se poněkolikáté vrací jako trend i díky Margot Robbie. Ta si zahrála slavnou plastovou panenku ve filmu Barbie, který se chystá do kin v půlce července 2023.Barbiecore podle zpěvačky Rihanny, která na líčení používá i vlastní značku Fenty Beauty. Na rtech má Rihanna tekutou dlouhotrvající rtěnku Stunna Lip Paint v odstínu Unlocked. K dostání v Sephoře za 680 Kč.Levnější variantou syté růžové může být nerozmazávající se dlouhotrvající tekutá rtěnka od Maybelline. SuperStay Matte Ink v odstínu 30 Romantic, 219 Kč+ 17 fotek+ 18 fotek

Styl panenky Barbie nikdy nezmizel. Od loňského roku, kdy se začal natáčet film, v němž získali hlavní role Margot Robbie a Ryan Gosling a vypráví příběh slavné panenky, je ale znovu mimořádně žádaný. Ač se o Barbiecore Beauty mluvilo už loni, až letos na jaře a v létě budou trendy líčení provázet odstíny růžové.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 26. 03. 2023 18:00

Barbiecore Beauty se objevuje ve vyhledávači oblíbeného Pinterestu čím dál častěji a od loňska dámy také častěji vyhledávají růžové rtěnky a stíny. Trendy jsou i laky na nehty v této barvě. Ty se už loni vyhledávaly o 75% více, než v předešlém roce. Svou roli v tom hrají fotky z natáčení filmu Barbie s Margot Robbie v hlavní roli. 

Nechte se inspirovat narůžovělými looky Rihanny, Paris Hilton, Hailey Bieber, Jessiky Chastain nebo Camily Cabello.

Něžný look Paris Hilton

Paris Hilton je spojovaná s Barbie stylem už roky a to se nezměnilo ani poté, co slavná blondýnka překročila čtyřicítku. Podnikatelka, která se nedávno stala také matkou, nyní obráží televizní show, ve kterých propaguje svou novou knihu. Její outfity se stále skládají z barbie růžové a odpovídá tomu i líčení.

Věděli jste, že už víc než dekádu Paris používá jeden a týž lesk na rty? Už před lety prozradila, že její nejoblíbenější světlý lesk pochází od značky MAC a jde o odstín PRRR. K němu se skvěle hodí lehce tmavší konturka na rty stejné značky v odstínu Spice. V poslední době ovšem vizážisté Paris občas prozradí i další produkty, které používá, a mezi ně patří i značka Pat McGrath Labs. Zde si Paris vybrala růžovoučký odstín lesku, který najdete v tipech v galerii.

Výrazná růžová ve stylu Rihanny

Ve výraznějším Barbie stylu můžeme občas vidět Rihannu. Zpěvačka je zakladatelkou značky Fenty Beauty, takže má každou chvíli jiné líčení, aby své produkty ukázala v praxi. Ovšem zářivě růžový odstín jste na ní mohli vidět nesčetněkrát. Jde o dlouhotrvající tekutou rtěnku v odstínu Uncensored.

Vzhledem k tomu, že sama vlastním několik odstínů této rtěnky, mohu je vřele doporučit pro jejich extrémní pigmentaci a výdrž. Varovat bych ovšem měla před jedním negativem - rtěnka není nesmazatelná, tudíž si na ni musíte trošku dávat pozor. Sice se všude obtiskne, ale na druhé straně zůstává dlouho i na rtech. Levnější a nerozmazatelnou verzi najdete v tipech v galerii.

K Barbiecore stylu patří také růžové tvářenky, které můžete vyzkoušet jak v krémové, tak i pudrové formě. Krémové se mnohem více hodí pro jarní a letní sezónu, kdy chcete, aby byl obličej spíše prozářený než zmatněný, čemuž tyto tvářenky umí napomoct. Ať už po vzoru Rihanny zkusíte její značku, nebo sáhnete po alternativách do drogerky, růžová tvářenka by vám doma neměla chybět.

I zrzkám sluší růžová

Mýtus, že zrzkám nesluší růžová, už byl dávno vyvrácen a za pravdu tomu dává například líčení Jessiky Chastain z letošního předávání SAG Awards. Herečka byla od hlavy k patě zahalena v zářivě růžovém odstínu a nechyběl jí ani na rtech. Jak její vizážistka prozradila na Instagramu, Jessica byla nalíčena rtěnkou britské značky Charlotte Tilbury. V galerii ovšem najdete i stejně zářivou a levnější alternativu tohoto krásného odstínu.

K Barbiecore beauty patří také růžové laky na nehty, růžové barvy na vlasy, třpytivé produkty včetně očních stínů, výrazná černá linka na očích i barvené linky. Nechte se inspirovat i dalšími hvězdami, včetně Margot Robbie, a zkuste prozářit ulice svého města růžovou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články