Krásná pleť je pro moderátorku zásadní: Sandra Pospíšilová sází na bukální masáž a vlastní značku kosmetiky

Sandra Pospíšilová z Primy prozradila svůj recept na krásnou pleť: Naprostý základ je poctivé odlíčení
Zdroj: Herminapress
Sandra Pospíšilova s manželem Pavlem, který ji přivedl na nápad podnikat v oblasti kosmetiky.Sandra je maminkou dvou ratolestí a v období mateřské, kdy ji nevídáme na obrazovkách jakožto moderátorku zpráv na CNN Prima News, založila s manželem vlastní značku kosmetiky.Sandra se tak zařadila mezi známé tváře, které jsou v tomto odvětví velmi úspěšné, například Kim Kardashian se značkou SKKN, Jennifer Lopez se značkou JLo Beauty i Jessica Alba se značkou Honest Beauty. S manželem tak mají třetí "dítě", kterým je jejich značka Keory Young. + 10 fotek+ 11 fotek

Dokonalou pleť moderátorek z televize by si přál každý. Sandra Pospíšilová (36) z Primy se o svou tvář stará velmi zodpovědně a jak se svěřila webu Lifee.cz, nezapomíná dodržovat svůj beauty režim ani se dvěma malými dětmi. V čem tkví tajemství její krásné pleti? 

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 26. 07. 2022 12:00

Sandra Pospíšilová, rozená Parmová, je moderátorkou zpráv na CNN Prima News, kde jste ji ovšem už nějakou dobu neviděli. Společně s manželem Pavlem totiž mají doma pětiletou dcerku Emily a brzy dvouletého syna Leona, a tak se Sandra věnuje hlavně mateřským povinnostem.

Rodačka z Frenštátu pod Radhoštěm měla v dospívání jeden cíl, a to dostat se do Prahy. To se jí podařilo, ale láska ji zase zavedla o kus dál. S manželem žijí v domečku u Brna a ač mají se dvěma ratolestmi práce až nad hlavu, rozhodli se pořídit si ještě další radost, a to vlastní značku kosmetiky.

"Když Pavel s tím nápadem přišel, myslela jsem si, že si dělá srandu. A za chvíli to bude pátý rok, co se věnujeme kosmetice a vyvíjíme omlazující produkty," prozradila Lifee.cz Sandra, která tak následuje trend zahraničních hvězd jako Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Jessiky Alby či Drew Barrymore, jež mají také vlastní značku péče o pleť i dekorativní kosmetiky. 

Návrat na televizní obrazovky

Jak to máte s návratem k moderování zpráv na Primě?

S Primou aktuálně řešíme můj případný návrat na obrazovku. Nijak netlačím na pilu s ohledem na děti. Svoji práci mám ale ráda a vždycky jsem si ji užívala, takže se zpět moc těším.

Vzhledem k manželovi, který je z Brna, jste se usadili poblíž moravské metropole, chtěla byste tam zůstat?

Nejdůležitější je, abychom jako rodina byli spolu. A jestli to bude na Moravě nebo jinde, na tom až tak nesejde. Mám Brno moc ráda, pro rodinný život je úplně skvělé. Kousek za městem máme domeček, kolem fajn sousedy, přátele, takže co víc si přát? Taky se odtud dá krásně dojíždět kamkoliv, ať už za prací nebo za výlety.

O třetím "miminku" v podobě vlastní kosmetické značky

Slyšela jsem, že jste si s manželem splnili jeden sen a začali společně podnikat. Co jste vytvořili?

Pořád tomu nemůžu uvěřit, protože na startu, když Pavel s tím nápadem přišel, jsem si myslela, že si dělá srandu. A za chvíli to bude pátý rok, co se věnujeme kosmetice a vyvíjíme omlazující produkty. Naše značka Keory Young je na trhu necelé dva roky.

Co vše jste musela nastudovat, než jste společně značku spustili? Manžel pracuje ve zdravotnictví, takže určité procesy zná, ale pro vás to tuším bylo nové.

Popravdě, pro nás oba bylo všechno nové a dlouho trvalo, než jsme si vše zjistili, nastavili a zajeli nějaký systém. Ale teď? Známe každý proces od vybírání flakonů, tvorby loga a celkového designu, přes míchání a plnění krémů až po balení a posílání zákaznicím. Manžel i já dokážeme zastat každou funkci. Nikdy by mě nenapadlo, kolik užitečných věcí se - navíc během mateřské - naučím! 

Kam byste chtěla značku posunout a máte plán zasáhnout i do dekorativní kosmetiky?

Dekorativní kosmetika je zatím opravdu jen hudba budoucnosti. Teď je pro nás důležité nabídnout ženám i mužům takové produkty, aby měli zdravou a pevnou pleť. Až na takové pleti totiž bude dekorativní kosmetika vypadat krásně. Postupně tak rozšiřujeme nabídku. Naposledy jsme přidali krém na ruce proti pigmentovým skvrnám a brzy nás čeká uvedení další krásné novinky, kterou ocení úplně všichni.

Recept Sandry Pospíšilové na krásnou pleť

Jak se vy sama staráte o pleť? Co rozhodně nevynecháte, a co by naopak měly ženy v péči o pokožku přestat dělat?

Nějaké rezervy určitě mám, i když se starám hodně. Chci vypadat dobře, a to prostě se dvěma dětmi a přibývajícími roky není zadarmo. Občas ale ani já nemám na nadstandardní pleťové procedury čas, a tak tak stíhám jen základ. Ráno je to denní krém, večer pak noční a sérum proti vráskám. Během dne podle potřeby balzám na rty. Bez těchto produktů už si pleťovou rutinu neumím představit. Kdybych měla poradit, s čím přestat, tak třeba já postupem času vyřadila sladké limonády. Snažím se i hlídat stravu. A pak spánek. I když ten se hodně řídí podle dětí. A ty mě často nechají spát kratší dobu, než by bylo do krásy potřeba.

Podstupujete i nějaké kosmetické procedury od té doby, co máte vlastní receptury na krásnější a mladistvou pleť?

Kosmetické procedury miluji. Nejvíc ze všeho masáže. Třeba tu bukální, kterou je proslulý jeden salon v Pařížské ulici. Terapeutka při ní masíruje obličejové svaly a hned po prvním ošetření je znát omlazení. Když to čas dovolí, ráda si zajdu na svoji oblíbenou kliniku estetické medicíny. Nedávno jsem tam byla na odstranění křečových žil, které mě dlouho trápily a mám k nim sklony. A pravidelně tam chodím i na kontrolu znamének.

Jak si vybrat správný krém?

Dokázala byste našim čtenářkám poradit, jak si správný produkt pro pleť vybrat?

Záleží na hodně faktorech. Každá z nás totiž od produktů na pleť čeká něco jiného. Za mě musí kosmetika ženám sedět, musí jim vonět, musí se jim líbit. Důležité je, aby si každá kosmetiku plnohodnotně vyzkoušela. Ne jen jednou, ale několik dní, třeba i v kombinaci s dekorativní kosmetikou. Pak je fajn si o kosmetice něco přečíst. Stejně tak, jako nechceme jíst potraviny se zbytečnými stabilizátory a éčky, nechceme ani chemický koktejl v kosmetice. Proto čtenářkám doporučuji se o složení produktů zajímat. Kůže je totiž náš největší orgán, a tak je fajn na ni aplikovat jen takové produkty, u kterých víme, co v nich je a co s pletí dovedou.

Ať se něco přiučíme, prozraďte nám svůj večerní rituál péče o pleť.

Asi nikoho nepřekvapím, když řeknu, že naprostý základ je poctivé odlíčení. Poté, pokud používáte micelární vodu, je třeba si obličej umýt. Pak si konečky prstů nanáším protivráskové sérum - stačí malinko pouze tam, kde vrásky jsou, nebo by být mohly. No a nakonec vše uzavírám očním a nočním krémem a balzámem na rty. Takhle je moje pleť spokojená.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články