Pro mladistvou pleť vyzkouší Jana Švandová (75) cokoliv: Bizarním krémem málem vyhnala z ložnice i manžela

Jana Švandová prozradila tajemství své mladistvé pleti: V minulosti zkusila i krém z pánské předkožky
Zdroj: Herminapress
Herečka Jana Švandová letos na závěrečný ceremoniál filmového festivalu v Karlových Varech přišla v doprovodu svého patnáctiletého vnuka Adama a svého manžela, Pavla Satorie.Herečku na červený koberec připravovali ve známém kadeřnickém salónu v Grandhotelu Pupp.Janu Švandovou můžeme vídat v pražském Divadle Bez Zábradlí. Představení Bez roucha se letos bohužel s diváky rozloučilo.Jana Švandová se svými divadelními kolegy, Josefem Cardou (vlevo) a Rudolfem Hrušínským mladším (vpravo).+ 5 fotek+ 6 fotek

Začátkem července oslavila Jana Švandová půlkulatiny, přesto stále vypadá minimálně o třicet let mladší. V rozhovoru pro Lifee.cz odhaluje tajemství své péče o pleť: „Obličej mě živí, proto se mu snažím věnovat tu nejlepší péči." Jaké domácí pleťové masky vyzkoušela? A který nejbizarnější krém si v životě koupila?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 07. 2022 12:00

S herečkou Janou Švandovou jsme na filmovém festivalu v Karlových Varech měli možnost hovořit během jejích příprav v kadeřnickém salónu v Grandhotelu Pupp. Jak jí to díky profesionálnímu stylingu nakonec slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii. Hvězda seriálu ZOO a také herečka Divadla Bez Zábradlí navštěvovala filmový festival ještě v dobách, kdy její spolužák z Brna, herec Jiří Bartoška, netušil, že zde jednoho dne bude prezidentem.

Jana Švandová sází na kvalitní krémy

Herečku můžeme v lázeňském městečku vídat každoročně, podstatnou část své návštěvy ovšem tráví v kině, nebo na greenu, protože je velkou milovnicí golfu a sportu obecně. Jen pár dní před zahájením festivalu letos herečka oslavila půlkulatiny, zajímalo nás proto, jak to dělá, že její pleť ani v pětasedmdesáti letech nejeví známky stárnutí. Jaké je její tajemství? Kvalitní krémy!

„Od mládí používám kvalitní dobré krémy a vždy se mi to vyplatilo. Už jako mladá studentka jsem si raději než hezké šatičky koupila dobrý, i když třeba dražší krém. Vždy jsem vybírala takové, u kterých jsem měla jistotu, že mé pleti dělají dobře," radí Jana Švandová v rozhovoru pro Lifee.cz.

Vyzkoušela i krém z pánské předkožky

V Show Jana Krause herečka také prozradila, že když jí kamarádka poradila, aby na krásu vyzkoušela krém z pánské předkožky, neváhala a koupila si ho! Namazala se jím před spaním a ulehla do postele. „Přišel manžel a ptal se: ,Miláčku, co to tady tak strašně smrdí?’ Tak jsem odpověděla, že to jsem já.“

Domácí masky na obličej nepoužívá

„Nejsem fanouškem žádných babských rad ani vychytávek. Pleťové masky si kupuji na základě doporučení dermatoložky," říká dnes Jana Švandová. Přírodní masky v minulosti zkusila, ale zůstal jí už jen jeden zvyk z doby, kdy si je doma připravovala. Jako mladá jsem si dělala jogurtové nebo okurkové masky. Dodnes, když připravuji okurku, tak si ji při vaření dám na čelo a pod oči, to ano," prozrazuje webu Lifee.cz.

Proti vráskám obličejovou jógou?

Zajímalo nás, zda také Jana Švandová podlehla trendu, na který v posledních letech sází její kolegyně, kupříkladu herečka Veronika Žilková„Vím, že obličejová jóga existuje, ale na co by mi byla? To bych si přidala ještě více vrásek, než mám. Ráda chodím na kosmetiku, na masáže obličeje. Obličej mě živí, proto se mu snažím věnovat tu nejlepší péči," uzavírá herečka.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články