10 nejhorších outfitů z filmového festivalu v Karlových Varech: Kralují Emma Smetana a Jordan Haj

10 nejhorších outfitů z filmového festivalu v Karlových Varech: Kralují Emma Smetana a Jordan Haj
Zdroj: Herminapress
Bývalá moderátorka Emma Smetana se na společenské akce spojené s filmovým festivalem neoblékla právě nejvhodněji. Na premiéru filmu Banger. vyrazila v károvaném saku, minišortkách a krátkém topu, který odhaluje bříško. Outfit doladila trendem vytažených ponožek až do půli lýtek. Její partner Jordan Haj kraluje rubrikám módní policie s železnou pravidelností. Ani on nepůsobí dojmem, že by se ho snad kulturní dění nějak dotýkalo. V mikině vypadá spíše tak, jako by šel vynést odpadky a do hotelu Thermal zabloudil náhodou. O spodní části jeho outfitu raději pomlčíme - co si o něm myslíte vy?Zde již společné foto páru, posuďte sami svým kritickým okem. Jde o společenský koktejl ikonické značky pravého šampaňského. Emma Smetana se rozhodla nesundat pyžamo a zkrátka přijít, Jordan Haj se oblékl, jakoby se krátce poté chystal na turistickou vycházku na karlovarskou vyhlídku Diana.Ani závěrečný ceremoniál letošního filmového festivalu se neobešel bez slečny, která si spletla podnik. O to víc zamrzí, že jde o slečnu, které v žilách koluje modrá krev: Francesca Dominika Kolowrat-Krakowská, aristokratka. Oblékla by se stejně na rodinnou oslavu?+ 6 fotek+ 7 fotek

Karlovarský festival funguje i jako módní přehlídka pro známé tváře. Magazín Lifee.cz pro vás připravil žebříček TOP 10 nejhorších outfitů, které jsme na letošním ročníku měli možnost vidět. A třebaže se spisovatelka Radka Třeštíková omlouvala, pokud dobře počítáme, chybí nám minimálně devět dalších.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 07. 2022 12:00

Mistr etikety Ladislav Špaček už pro Lifee.cz v rozhovoru zhodnotil, jak by outfit na karlovarskou kolonádu, ne-li dokonce na červený koberec, měl vypadat. Mohlo by se zdát, že jsou jeho rady velmi jednoduché, ale pro některé známé tváře byly nejspíš i tak složité.

Ladislav Špaček se nebojí říct: Je to skandál

Předně bychom proto rádi znovu upozornili, že slavnostní události tohoto typu si žádají dress code black tie - a v 99,9 % je to uvedeno v pozvánce. Muži by podle tohoto návodu měli zvolit smoking, dámy velkou večerníProto by tam teoreticky muži bez smokingu neměli co dělat. Všichni jsou zváni, nikdo si to neplatí jako v Národním divadle, kam už dnes můžete přijít ve svetru a oni vás nevyhodí, protože máte koupený lístek. To je podle mého názoru skandál, ale co se dá dělat. Zde byla velká večerní podmínkou," upozorňuje Ladislav Špaček.

Nedostatek empatie a taktu vůči organizátorům

On ani organizátoři se podle všeho nevyjádřili dostatečně nahlas, protože se mezi známými osobnostmi i hosty festivalu našlo překvapivě velké množství těch, kteří dress code porušili. Myslím, že to je naprostý nedostatek empatie a taktu ze strany těch, kteří nevnímají prostředí a hostitele, který chce vytvořit nádhernou, nezapomenutelnou a luxusní událost."

Kolonáda není výjimkou

Není to ale jen zahajovací večer, také denní procházky po kolonádě si žádají přiměřené a důstojné oblečení. Jak se oblékl partner bývalé moderátorky Emmy Smetanové, Jordan Haj, nebo umělec Rostislav Novák, na to si můžete udělat názor po zhlédnutí naší fotogalerie. Krátké kalhoty, neboli šortky, by měly být pro tuto příležitost naprostým tabu.

Šortky si nechte na chalupu a na zahradu

„Nosím je na chalupě, když grilujeme, nebo na dovolené v Řecku. Přes den. Večer do restaurace jsou i na dovolené předepsané dlouhé kalhoty. Nejsem příznivec šortek, protože jen půl procenta mužů má pěkné nohy. Zbytek si jen myslí, že mezi ně patří," poukazuje Ladislav Špaček na konkrétní osobnosti, které si krátké kalhoty neodpustily. Ano, patří mezi ně také Jordan Haj, který se faux pas zřejmě později pokoušel napravit dámskou sukní - ani tohle není správná cesta.

Které další hrůzné outfity nás ponechaly beze slov? Podívejte se v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články