Téměř tříletá dcera Bereniky Kohoutové je celá po mamince: Je strašně vtipná a mluví jako o závod

Téměř tříletá dcera Bereniky Kohoutové je celá po mamince: Je strašně vtipná a mluví jako o závod
Zdroj: Herminapress
Herečku Bereniku Kohoutovou budeme již brzy vídat v novém seriálu TV Nova Jedna rodina.Objeví se v něm také Pavel Zedníček.Berenika Kohoutová si zahraje partnerku Filipa Blažka.Z rolí puberťaček se Berenika Kohoutová přesouvá do rolí maminek. Na snímku se Zuzanou Vejvodovou.+ 4 fotky+ 5 fotek

Dcera spisovatelky Ireny Obermannové (60), herečka Berenika Kohoutová (31), je maminkou tříleté Loly, která v sobě už teď nezapře umělecké geny. Holčička, kterou má Berenika se svým druhým manželem, copywriterem Kryštofem Kubínem, má ráda lidi, je upovídaná a nemohla se dočkat dne, kdy začne chodit do školky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 12. 2022 12:00

Tím, že Lola začala chodit do školky, je herečka Berenika Kohoutová nadšená. Dcerku navíc do společnosti dalších dětí nutit nemusí - naopak. „Už třeba dva měsíce stála Lola před každou školkou, co jsme míjeli, a opakovala, že tam chce. Podle toho jsme seznali, že je teda asi ready," svěřila se herečka na svém Instagramu.

S rodinou má v plánu hned po Vánocích odletět do exotiky, kde také stráví Silvestra. A kterou vánoční pohádku má Berenika Kohoutová nejraději?

Nově vás budeme vídat v seriálu TV Nova Jedna rodina. Jak jste roli mladé maminky s komplikovanými rodinnými vztahy pojala?

Snažím se v tom teprve zorientovat. Je to relativně mladá holka, která má miminko s jedním ze seriálových otců. Vztahy jsou tam opravdu velmi komplikované. Když jsem poprvé četla scénář, tak jsem se v tom také nevyznala. Moje postava má novou rodinu s Filipem Blažkem, který už má děti s Terezou Kostkovou - a předáváme si je.

Jaká byla práce s dětskými herci?

Hrála jsem s těmi staršími a to už jsou ostřílení matadoři, skoro dospělí lidé. Jsou absolutní profíci a strašně talentovaní. No, a potom tam mám půlroční miminko. Vůbec nechápu, že se někdo takový narodil, protože to je dítě, které patří na plac.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Dokážete si představit, že by takhle hrálo vaše vlastní dítě?

Ne, to rozhodně ne! Moje dítě bylo tak strašně uřvané, že by to vůbec nešlo. Na druhé straně - dát ho z ruky by pro mě bylo něco strašného.

Jak strávíte Vánoce?

Vánoce tentokrát prožiju v klidu, protože letos toho v prosinci nemám tolik, což je skvělé. Bude pohoda.

A bude ta pohoda v Česku, nebo v zahraničí?

Budeme v Česku, ale potom chceme letět za exotikou. Na Silvestra už bychom rádi byli pryč.

Jak se daří vaší dcerce?

Má se krásně. Začala chodit do školky, kde to miluje. Ona je strašně společenská, je na lidi zvyklá. Teď je v tom nejlepším věku. Jsou jí tři, mluví jako o závod a je strašně vtipná.

Jaká je vaše nejoblíbenější vánoční pohádka?

Vždycky byla moje stálice Šíleně smutná princezna, byť si nejsem jistá, jestli je vánoční. Z těch nových pohádek jsem toho moc neviděla. Vzpomínám si na pohádku Kdyby byly ryby, jsou to asi čtyři roky zpátky, a to se mi strašně líbilo. Loni jsem viděla pohádku Hodinářův učeň a to bylo také super.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články