Daniel Hůlka o nadané dceři Rozárce (4): Draculu umí zpaměti a už za mě i zpívala přídavek na koncertě

Dcera Daniela Hůlky Rozárka oslaví 28. února páté narozeniny.Daniel Hůlka říká, že mu narození dcery obrátilo život vzhůru nohama.Podle Barbory Hůlkové se Rozárka cítí mezi fotografy mnohem lépe než ona sama.Rodinku jsme potkali na cestě do kina. Vybrali si nový animovaný film Zoubková víla.+ 8 fotek+ 9 fotek

Dceři Daniela Hůlky (54) Rozárce bude 28. února 5 let a jak zpěvák s manželkou Barborou prozradili magazínu Lifee.cz, nemůže se dočkat, až půjde do první třídy. Jak Hůlka pyšně říká, Rozárka se považuje za všeumělkyni, jelikož ráda tancuje, maluje i zpívá. Přídavek z muzikál Dracula už si s tatínkem zazpívala dokonce i před diváky. Vydá se snad talentovaná holčička v Danielových šlépějích?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 01. 2023 09:00

Ve společnosti se malá parádnice cítí jako ryba ve vodě„Zakazovat jí to asi nebudeme a budeme ji podporovat v tom, co ji bude bavit. Svět showbyznysu a blesky fotoaparátů víc děsí mě než Rozárku," říká v rozhovoru pro Lifee.cz Hůlkova manželka Barbora, kterou jsme s Danem a Rozárkou potkali na premiéře animovaného filmu Zoubková víla. Holčička oblékla duhovou sukýnku a dlouhé kaštanové vlasy nechala volně rozpuštěné.

Dcera Daniela Hůlky umí Draculu zpaměti

„Rozárce zatím ani jeden zoubek nevypadl, ještě má mléčňáky. Ale nebojí se, je to statečná holka. Ona se dokonce těší, protože říká, že až jí vypadne první zoubek, půjde do první třídy," uvedli pyšní rodiče, kteří se v dceři poznávají. „Dělá různé aktivity a všechny ji baví. Na jedné letní scéně muzikálu Dracula zazpívala místo mě přídavek. Opravdu ten muzikál umí zpaměti úplně celý," vypráví Daniel, kterého právě role nejznámějšího upíra v 90. letech proslavila.

Tréma malé Rozárce nic neříká

Dcera má podle něj fenomenální paměť, z muzikálu má naučené všechny role a do zpěvu ji nikdo nutit nemusí. Lidé byli nadšení. Přes tisíc lidí a Rozárka neměla trému. Pokud tohle zaměstnání bude chtít dělat, má velký náskok," pochvaloval si Daniel už před rokem.

Trénovat zpěv Rozárka pravidelně dochází do slavného Kühnova dětského sboru, mimo to recituje, tancuje a navštěvuje také kroužek v pražské Národní galerii, kde sochaří nebo maluje. Ona sama říká, že je všehoumělkyně," tvrdí Hůlka, kterému prý narození dcerky od základů změnilo život.

Stane se Hůlka dvojnásobným otcem?

Zpěvák nevylučuje, že by Rozárka mohla mít sourozence, třebaže tvrdí, že to aktuálně na pořadu dne není. „Určitě ano, ale netlačíme na pilu. Není právě ideální doba k přivádění dětí na svět. Člověk neví, co bude. Nespěcháme na to. Barunka je mladá a u chlapů věk nehraje roli," usmívá se spokojeně Daniel Hůlka, který je se svými dvěma holkami spokojený, jako nikdy dřív.

Související články

Další články