Deva Cassel je krásná jako její máma Monica Bellucci. Ukázala však i modré oči

dcera Moniky Bellucci a Vincenta Cassela
Zdroj: instagram.com/d.casseluxxi

Deva Cassel je dokonalým příkladem toho, že jablko nepadá daleko od stromu. Je totiž stejně krásná jako její slavná máma Monica Bellucci. Vypadá zkrátka, jako by jí z oka vypadla. Jenže v jednom příspěvku na sociálních sítích se odhodlala docela k velké změně.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 27. 07. 2020 10:59

Deva Cassel je dcerou italské modelky a slavné herečky Monicy Bellucci a známého francouzského herce Vincenta Cassela. Monica s Vincentem se vzali v roce 1999 a vydrželi spolu až do roku 2013, kdy se rozvedli.

Monicu a Vincenta spojuje krásná dcera

Vincent, jenž pochází z umělecké rodiny, už je ale zase ženatý. V roce 2018 si vzal za ženu Tinu Kunakey. Ani pětapadesátiletá rodačka z italského města Città di Castello nemá o nápadníky nouzi, Monica Bellucci se ale už znovu nevdala.

Ačkoliv už Monica s Vincentem netvoří pár, jedno je spojuje. Radost jim totiž dělá patnáctiletá dcera Deva Cassel, jejíž krásu mohou sledovat fanoušci na Instagramu. A všichni mají jasno – Deva vypadá stejně krásně, jako její máma. Stejně jako ona se také vydala na dráhu modelky a spolupracuje se slavnou značkou Dolce & Gabbana.

Modré oči jsou cool

Deva toho po své mámě zdědila opravdu hodně. Má krásnou postavu, stejné vlasy, nos i tmavé oči. Jenže na jednom z příspěvků všechny překvapila. Na Instagram totiž nahrála krátké video, na kterém její oči „změnily“ barvu na modrou. „Modré oči jsou cool,“ napsala pod příspěvek.

Své fanoušky tak Deva, která má i krásný hlas, na což je pyšný její táta Vincent, rozdělila na dvě poloviny. Zatímco někteří jsou z jejich modrých očí nadšení, jiným se více líbí ty hnědé. A která barva vyhrála u vás?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Deva Cassel (@d.casseluxxi),

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články