Nestárnoucí italská kráska, supermodelka a Bond girl Monica Bellucci slaví 54. narozeniny

Přes veškerou slávu světa Monice nejvíce záleží na její rodině.
Zdroj: flickr
Město Perugia v Itálii, kde Monica Bellucci studovala práva.Monica stále bere svým půvabem druhým dech.Po boku Keanu Reevese se objevila i ve filmu Matrix.Monica se za své tělo nestydí.+ 2 fotky+ 3 fotky

Je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa a i přes to, že jí je více než 50 let, stále bere svým půvabem druhým dech. Na svém kontě má mnoho úspěšných rolí i přehlídek a rozhodně to nevypadá, že by v nejbližší době plánovala přestat s kariérou herečky či modelky.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 09. 2018 11:36

Narodila se 30. září 1964 v malé italské vesničce Cita di Castello a jako starší si začala vydělávat na školné modelingem, aby mohla studovat na Univerzitě v Perugii a stát se právničkou. Nakonec se jí život modelky zalíbil natolik, že po dvou letech z univerzity odešla a podepsala smlouvu s modelingovou agenturou. V začátcích se objevovala hlavně jako modelka pro značky Dolce & Gabbana a Dior.

Později se v ní probudil zájem o herectví a postupně si menšími rolemi získávala přízeň diváků. Pak už se do hledáčku dostala více režisérům a přicházely velké role ve filmech jako Dracula, Matrix Reloaded a Matrix Revolutions, kde hrála Persefonu, Maléna a Umučení Krista.



V roce 2002 šokovala rolí ženy, která byla v několikaminutové scéně brutálně znásilněna, což nenechalo chladným snad žádného z diváků či kritiků. Mnoho diváků si ji jistě pamatuje také jako Bond girl v posledním „007“ snímku Spectre s Danielem Craigem.

Podle svých slov se Monica Bellucci cítí spokojená sama se sebou, což dokázala, když několikrát pózovala nahá, např. při focení kalendáře či focení pro magazín GQ. I přes neutichající komerční úspěch by italská kráska nic na světě nevyměnila za svou rodinu – manžela Vincenta a dceru Davu. Hovoří plynně anglicky, francouzsky a samozřejmě italsky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články