Dva týdny absolutního štěstí. Vendula Pizingerová prožívá krásné šestinedělí

Manželé Vendula a Josef Pizingerovi mají krásného syna Pepíčka. Narodil se 13. října 2020.
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz
Vendula Pizingerová s manželem Josefem Pizingerem na Českém plese 2020.Vendula Pizingerová těsně před porodem malého Pepíčka.Vítáme tě, synu, i s tvým tatínkem, který je přesně na den o 33 let starší! Těmito slovy oznámila Vendula Pizingerová šťastnou událost na sociálních sítích.Úplně první fotografie Venduly Pizingerové s malým Pepíčkem přímo z porodnice.+ 4 fotky+ 5 fotek

Přesně před dvěma týdny, v úterý 13. října 2020, přivedla Vendula Pizingerová (48) na svět malého Pepíčka. Klučina se má čile k světu a maminka prožívá krásné šestinedělí. Oporou jí je o šestnáct let mladší manžel a hrdý otec Josef Pizinger.

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 10. 2020 10:28

Asi málokdo si umí představit větší štěstí, než je zdravé miminko, které si právě teď užívá Vendula Pizingerová se svým manželem Josefem. Chlapeček, jenž dostal jméno po tátovi, přišel na svět v porodnici U Apolináře a je Venduliným třetím dítětem.

Cesty  osudu

S prezidentkou nadačního fondu Kapka naděje se život zrovna nemazlil. Když bylo její prvorozené dceři pět let, zemřela na leukémii a Vendula prožívala to nejhorší, co jen máma může zažít. Po pár letech jí ale vysvitlo slunce v podobě syna Jakuba. Štěstí však netrvalo dlouho a jeho otec, geniální hudební skladatel Karel Svoboda spáchal sebevraždu. Osud tak Vendule opět hodil klacky pod nohy. Jenže jak se říká, čas všechny rány zhojí a zbudou jenom vzpomínky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

Syn kamarádky

Jak Vendula Pizingerová v řadě rozhovorů zmínila, nikdy by ji ani nenapadlo, že se syn její kamarádky Pepa pro ni stane něčím víc. Jenže osud tomu chtěl jinak. Po životních tragédiích i dalších vztahových zklamáních jí do života přivedl o šestnáct let mladšího manžela, který začal Vendulu nenápadně měnit. Protože on sám je velký sportovec, pohybu propadla i Vendula. S Pepou začala lézt po horách, užívat si přírody, ale třeba i spát ve sněhu, což pro ni bylo v minulosti něco nemyslitelného. Pepa se ovšem stal parťákem i jejího syna Jakuba.

Malý Josífek

Zdá se, že se karty osudu obrací pro Vendulu. Dva roky před padesátkou přivedla na svět malého Josífka a třetí mateřství jí náramně sluší. Rčení, že věk je jenom číslo, v jejím případě platí dvojnásobně. S úsměvem na tváři zvládla nejenom porod, který je v tomto věku už přece jenom zátěží i pro ženu v kondici, jakou Vendula Pizingerová bezpochyby je, ale obdivuhodně proplouvá i šestinedělím. Nutno dodat, že manžel Josef jí je velkou oporou a malého Pepíčka si užívají i prarodiče.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články