Enrique Iglesias studoval podnikání, pak zpíval pod pseudonymem. Jaký byl jeho nejtrapnější moment?

Enrique Iglesias studoval podnikání, pak zpíval pod pseudonymem. Jaký byl jeho nejtrapnější moment?
Zdroj: Showpix.cz

Enrique Iglesias je už řadu let jedním z nejoblíbenějších popových zpěváků planety. Tvoří slavný pár s bývalou tenisovou kráskou Annou Kurnikovovou, se kterou od začátku letošního roku vychovávají už tři děti. Své soukromí si však oba přísně střeží.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 25. 08. 2020 14:51

Enrique Iglesias, který pochází z Madridu, je s Kurnikovovou už od roku 2001. V roce 2017 se jim narodila dvojčata Lucy a Nicholas a letos v lednu spatřila světlo světa i dcera Mary, jež dostala přezdívku Masha.

Rozchody Iglesiase a Kurnikovové

Pětačtyřicetiletý Iglesias se svou o šest let mladší partnerkou poslední těhotenství  dlouho úspěšně tajili a vše „prasklo“ až poté, co informaci prozradil zpěvákův bratr.

Zpěvák se s bývalou ruskou tenistkou potkal při natáčení videoklipu k písni Escape. Několikrát se sice rozešli, pokaždé se k sobě ale vrátili a teď jsou spokojenými a pyšnými rodiči.

Iglesias jako Enrique Martinez

Iglesias se narodil v roce 1965 jako Enrique Miguel Iglesias Preysler slavnému zpěvákovi Juliu Iglesiasovi a modelce Isabele Preysler, ovšem když mu bylo osm let, tak se přestěhoval za tátou do Miami. Za Atlantikem na univerzitě studoval podnikání, toho ale nechal a vydal se hudební cestou.

Enrique zpívá jak v angličtině, tak i ve španělštině, v níž nazpíval i své první album Enrique Iglesias, za které získal cenu Grammy. A v dalších letech sbíral i další prestižní ocenění.

Jeho fanoušci ho ale v úvodu kariéry znali pod pseudonymem Enrique Martinez. Ten si vytvořil, aby ho lidé nesrovnávali se slavným otcem. Svou hudební kariéru však odstartoval už v dětství na škole, kde si střihl roli v Hello, Dolly!

Iglesiasův nejtrapnější okamžik

Král latinského popu moc informací ze svého života na veřejnost nepouští. Ví se ale, že nedá dopustit na milované psy. Taky je známo, že před lety podal žalobu na Universal Music Group kvůli nedoplatkům, že nemá rád focení, i to, že díky úspěšným hitům má dva zápisy v Guinessově knize rekordů. A práskl na sebe i nejtrapnější okamžik svého života. Na prvním rande v životě si totiž pořádně prdnul...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články