Jak bydlí influencerka Natálie Kotková a Petr Lexa z kapely Slza: Chystají se zahradničit

Jak bydlí influencerka Natálie Kotková a Petr Lexa z kapely Slza: Chystají se zahradničit
Zdroj: Herminapress
Influencerka Natálie Kotková si nedávno k narozeninám nadělila měsíc na Srí Lance. Její přítel Petr Lexa na ni čekal na letišti.Setkání na letišti bylo romantické. Oběma se už hodně stýskalo.Jejich kroky samozřejmě mířily do společného domova, kde na Natálii čekala tradiční vydatná pochoutka - guláš.Rodinnou idylku v domečku upevňují dvě kočky rasy ragdoll - Nosie a Jiffy.+ 5 fotek+ 6 fotek

Influencerka a modelka Natálie Kotková a frontman kapely Slza Petr Lexa v listopadu oslavili páté výročí vztahu. Jak modelka prozradila webu Lifee.cz, stihli se během pandemie přestěhovat do domečku za Prahou, kde letos plánuje zvelebit zahradu. Jak to u nich doma vypadá?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 04. 2022 08:00

Natálie Kotková, influencerka a Česká Miss World 2016, oslavila v listopadu páté výročí vztahu s Petrem Lexou, frontmanem kapely Slza. Jak Natálie prozradila webu Lifee.cz, ještě před pandemií se úspěšně přestěhovali do domečku za Prahou, kde si užívají ranních běhů přírodou a zařizování společného domova. Ten s nimi obývají ještě dvě kočičky rasy ragdoll - Nosie a Jiffy.

Natálie Kotková a Petr Lexa se chystají na zahradu

„V létě chci být hodně na zahradě. Chtěla bych už zasadit nějakou trávu a keříky, protože zatím tam mám jenom bahno," prozrazuje Natálie. „Za zahradnici se ještě opravdu nepovažuji, protože jsme se k tomu zatím pořádně nedostali. Stěhovali jsem se před pandemií. Přála bych si v létě pracovat na zahradě a chodit do lesa," nastiňuje své plány.

Jak se Natálie svěřila fanouškům na Instagramu, bydlení v malebné přírodě Středočeského kraje má své výhody„Vyběhneš hned do lesíku, pole... a k srnkám. A nikde nikdo. Jen čerstvý vzduch," popisuje romantiku za Prahou.

K narozeninám si nadělila měsíc na Srí Lance

„Vždycky jsem byla ráda akční, surfovala ve vlnách... Když potom přišla tahle celosvětová situace, byla jsem prostě doma. Užívám si to i teď, Česko mám moc ráda," usmívá se modelka, která září štěstím. Práce má pořád dost a nově také zázemí a kotvu v podobě moderního bydlení.

„Během pandemie cestovat nešlo a já jsem na to ani moc netlačila," dodává Natálie, která si hodlá všechno vynahradit. Mám za sebou měsíc na Srí Lance, kde jsem byla surfovat. Nadělila jsem si to k narozeninám."

Natálie Kotková nepohrdne českou klasikou

V naší fotogalerii můžete se můžete podívat, jak Natálii přivítal po měsíci odloučení její přítel Petr Lexa. A jakým klasickým českým jídlem jí k návratu udělal radostV létě mám také v plánu surfování ve Francii, letní festivaly a takové ty klasické rodinné sešlosti. U rodičů nesmí chybět grilovačka. S rodinou bych také chtěla vycestovat, doufám, že klapnou naše Kanáry, co máme vždycky s bráchou a s taťkou - takovou pánskou jízdu."

S influencerkou Natálií Kotkovou jsme měli možnost hovořit v rámci představení speciálního projektu, který se právě rozjíždí na sociálních sítích. Podrobnosti jsou zatím přísně tajné, ale 23. dubna vám na Lifee.cz vše osvětlíme. Prozatím můžete na Instagramu sledovat profil @wtfcncr a hashtag #empatievsapatie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články