Jennifer Aniston prodává dům, ve kterém bydlela s Bradem Pittem. Za 32,5 milionu dolarů může být váš

Jennifer Aniston prodává dům, ve kterém bydlela s Bradem Pittem. Za 32,5 milionu dolarů může být váš
Zdroj: archiv, Profimedia, Showpix

Psal se rok 2000, když se Brad Pitt oženil s Jennifer Aniston. Slavný hollywoodský pár se sice po pěti letech rozvedl, čas od času se ale spekuluje, že ti dva jsou zase spolu. A teď jsou opět v centru dění – prodává se totiž jejich bývalý luxusní dům.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 09. 2020 10:32

Nádherný dům, který se nachází v Beverly Hills, Brad Pitt a Jennifer Aniston vlastnili v letech 2001 až 2006. Jejich bývalá nemovitost se na trhu objevila poprvé v loňském roce, kdy se prodávala za 56 milionů dolarů. Cena tohoto sídla ale postupně klesala, až spadla na současných 32,5 milionů dolarů.

Mramorový krb i podlaha

Dům, ve kterém Brad a Jennifer bydleli, byl postaven ve stylu francouzské Normandie. Slavný pár ho po přistěhování tři roky rekonstruoval a výsledkem jejich práce byl nekonečný luxus a komfort, o kterém se běžným smrtelníkům ani nezdá.

K největším chloubám domu patří rozlehlý obývací pokoj, z něhož vede cesta k bazénu. Další obývák má podlahy z tvrdého dřeva i mramorový krb. Nádherná je i veliká kuchyň v černo-bílých barvách, do které Brad a Jennifer nechali nainstalovat vyhřívanou mramorovou podlahu a krásné mramorové pracovní desky. Z kuchyně je pak přímý vstup do jídelny, která pojme až dvacet hostů.

Nuda? Na tu zapomeňte!

Součástí veliké vily je také třináct koupelen, pět ložnic i rozlehlá pracovna. Je tady rovněž promítací sál, který vznikl na popud bývalého slavného hollywoodského páru, ale i domácí bar, posilovna, tenisový kurt, terasa, penzion a samozřejmě bazén. Na tomto úžasném místě se zkrátka noví majitelé nebudou mít čas nudit.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články