Legendární kapela Kelly Family se rozpadla. Angelo ohlásil odchod, přednost dostala rodina

Legendární hudební skupina se vrací na pódia
Zdroj: The Kelly Family

Zpěvák Angelo Kelly opouští rodinnou kapelu The Kelly Family. Legendární skupina před třemi lety zažila na hudebních pódiích velký comeback, který vznikl právě na podnět Angela. Jenže teď to vypadá, že už je zase po všem. Co k tomu dlouhovlasého zpěváka vedlo?

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 15. 05. 2020 11:46

Kapela The Kelly Family si v devadesátých letech podmanila celý svět a jejich písně znal skoro každý z nás. Jenže rodinné trable a touha po sólových kariérách několikrát vedly k rozpadu skupiny, nebo k jejímu fungování v pozměněné podobě.

Turné a konec

V roce 2017 se však kapela na pódia vrátila v plné parádě a fanoušky opět dostala do varu. The Kelly Family vydali nové album, zamířili na další turné a opět si užívali své chvíle slávy. Hlavním strůjcem comebacku byl Angelo Kelly, který návrat kapely oznámil v jedné show v listopadu roku 2016.

Jenže nic netrvá věčně a skupina se znovu rozpadla. Tentokrát však odešel samotný Angelo. „Po třech a půl letech neuvěřitelných úspěchů a zážitků s Kelly Family jsem se po posledním turné rozhodl odejít z kapely. Už to vím několik měsíců, ale chci to oznámit oficiálně,“ uvedl Angelo, který zprávu následně potvrdil i na Instagramu.

Uzavřená kapitola

„Byl to neuvěřitelný čas s mými sourozenci a vždy na to budu vzpomínat s velkou hrdostí. Zároveň to ale stálo hodně úsilí a bylo to na úkor mé vlastní rodiny. Myslím, že jsem nikdy nepracoval tak tvrdě, jako za těch posledních tři a půl let,“ sdělil Angelo pro RTL. „Nemohu to udělat znovu, takže dávám přednost odchodu z kapely,“ dodal.

Osmatřicetiletý hudebník bude ale kapelu, ve které strávil obrovský kus svého života, i nadále podporovat. A jak navíc přiznal, sám má nyní svůj hudební projekt, ve kterém se angažuje se svou vlastní rodinou. „Kapitola Kelly Family je pro mě uzavřena,“ zní jeho slova závěrem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články