Zpátky do minulosti: Nejoblíbenější kapely 90. let, ze kterých dívky omdlévaly

Kluci z Backstreet Boys byli vždycky na absolutní špičce oblíbenosti.
Zdroj: Pinterest.com
U nás vládli Lunetici, milovaly je tisíce dívek a při jejich koncertech omdlévaly davy.Kluci z Backstreet Boys byli vždycky na absolutní špičce oblíbenosti.Z ’N Sync se zrodila hvězda v podobě Justina Timberlakea.Angelo a Paddy zdobili zdi pokojíčků každé puberťačky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Plakáty s nimi jsme si lepili po pokojíčcích. Milovali jsme je. Idolové 90. let. Zavzpomínejme na pár především chlapeckých skupin let minulých.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 10. 2018 09:37

Za pásek jsme si zacvakli discmana a šli jsme ulicemi našich rodných měst a cítili se nad věcí. V uších nám hráli ONI. Kluci z plakátů, kteří podle nás uměli skvěle zpívat.

Ze zahraničních kapel si můžeme připomenout  milované trio blonďatých sourozenců Hansonových, vlasáče z obrovské rodiny muzikantů Kelly Family, kde jsme milovali především Angela a Paddyho, či miláčka Justina z 'N Sync.

Jedničkou však byli rozhodně kluci z Backstreet Boys. Jak dát dohromady úspěšnou kapelu? Vezměte blonďáka s nevinným kukučem, namixujte ho s popiercingovaným a potetovaným drsňákem, přidejte přebarveného blonďáka, zasmušilého tmavovlasého krasavce se zářivě modrýma očima a nakonec vám chybí jen takový obyčejný správňák od vedle, na kterého letí všechny ženy. Backstreet Boys to na pódiu vždycky skvěle rozbalili a dívky po celém světě z nich omdlévaly.

Ale ani naši kluci nebyli k zahození. Lunetici nás totiž bavili opravdu dost. Jejich texty jsme znali nazpaměť a na diskotékách jsme na jejich pecky ploužili tělo na tělo.

Martin, Vašek, David a Aleš promlouvali skrze hudbu do našich každodenních životů a říkali nám, jak musíme mít rádi svou mámu a jiné duchaplné rady. Sami mezitím protáčeli vydělané peníze v automatech, alkoholu a drogách. Kapela se tedy brzy rozpadla, a i když se před časem měl konat velkolepý comeback, nějak o nich není slyšet.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články