Mick Jagger a jeho milostný život: Cizoložství i hinduistický svatební obřad

V září 1950 se Jaggerovým spolužákem na Wentworth Primary School v Dartfordu stal Keith Richards.
Zdroj: Profimedia
Mick Jagger je britský rockový hudebník, herec, skladatel, producent a businessman. Celosvětově se proslavil jako frontman a zpěvák kapely The Rolling Stones, kterou založil s Brianem Jonesem a Keithem Richardsem.Spolu s Richardsem je hlavním autorem písní kapely, během své více než čtyřicet let dlouhé spolupráce napsali takřka 400 písní.  V roce 2003 byl britským následníkem trůnu princem Charlesem pasován na rytíře s právem užívat titul Sir.V září 1950 se Jaggerovým spolužákem na Wentworth Primary School v Dartfordu stal Keith Richards. + 6 fotek+ 7 fotek

Sir Michael Philip Jagger se celosvětově se proslavil jako frontman a zpěvák kapely The Rolling Stones, kterou založil s Brianem Jonesem a Keithem Richardsem. Spolu s Richardsem je také hlavním autorem písní kapely, během své více než čtyřicet let dlouhé spolupráce napsali takřka 400 písní. Jak se mu ale dařilo v milostném životě?

Petra Járková
Petra Járková 26. 07. 2019 08:00

Dnes slaví zpěvák Mick Jagger své 76. narozeniny. Pokud mu přijdou popřát všechny jeho děti a jejich matky, nebude legenda dělat nic jiného, než celý den přijímat gratulace.

První veřejné vztahy

Mickův první milenecký vztah byl se známou anglickou modelkou a herečkou Chrissie Shrimptonovou. Po rozchodu s ní chodil od roku 1966 se zpěvačkou Marianne Faitfullovou.

První dcera

První dcery Karis se Mick dočkal v roce 1970 s další zpěvačkou Marshou Huntovou.

Cizoložství

Z manželství s modelkou Biancou, původem z Nikarugai, má také dceru Jade. Bianca Jaggerová po osmi letech manželství požádala o rozvod, do rozvodových listů napsala, že Mick prováděl cizoložství.

Čtyři děti s milenkou

Poté chodil s americkou modelkou a herečkou Jerry Hallovou, se kterou podváděl Biancu. S Jerry má dvě dcery - Georgii May a Elizabeth a dva syny - Jamese Leroye a Gabriela Lukea. Po jejich rozchodu jí Jagger nechtěl vyplatit, protože označil jejich hinduistický obřad za neplatný.  Později se ale dohodli a dodnes udržují přátelský vztah.

Syn s modelkou

Po jejich rozchodu se seznámil s brazilskou modelkou Lucianou Gimenez Moradovou, se kterou má syna Lucase Maurice.

Módní návrhářka spáchala sebevraždu

Po ukončení vztahu chodil od roku 2001 s módní návrhářkou L'Wren Scottovou, která se však v roce 2014 rozhodla ukončit život oběšením. Prý to bylo kvůli jejím šestimilionovým dluhům věřitelům a prý dokonce odmítla nabízenou finanční pomoc právě od Micka. The Rolling Stones kvůli této tragické události zrušili koncert v australském Perthu.

Poslední dítě

Poslední partnerkou, se kterou má dítě, je baletka Melanie Hamricková.  Zpěvák s ní má syna Deverauxe. Jagger se tak stal osminásobným otcem, který dnes slaví úctyhodné 76. narozeniny.

JAK ŠEL ČAS S LEGENDOU MICKEM JAGGEREM UVIDÍTE V GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články