Darujte pozitivní energii: Zvýšení sexuality, podpora přátelství i odbourání stresu za pomoci čarovných kamenů

Minerály a léčivé kameny dokáží s vaší osobností divy
Zdroj: www.svetmineralu.cz
Minerály a léčivé kameny dokáží s vaší osobností divyAchát dodává citovou, tělesnou i rozumovou rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a sebepoznání.Fluorit je obdařený ochrannou mocí na duchovní úrovniJadeit vnáší do života harmonii. Přitahuje štěstí a přátelství+ 4 fotky+ 5 fotek

Vybrat ten správný dárek bývá dost často obtížné. Máme totiž všechno. V dnešní konzumní společnosti jen tak někoho nenadchnete, neohromíte a nepotěšíte. Je tedy na čase dívat se po netradičních dárcích, kterými jsou právě kameny a minerály.

Petra Járková
Petra Járková 28. 11. 2018 16:17

Podpořte i vy zdravý životní styl a darujte blízkým to, co nejen potěší, ale navíc bude působit tou správnou energií, kde je potřeba.

Náramky pro upevnění vztahu

Chcete-li něco pro sebe a svého partnera, vyzkoušejte náramky ze vzácných kamenů. Nejenže díky nim upevníte, pročistíte a zharmonizujete svůj vztah, ale navíc bude každý vědět, že patříte k sobě. Náramky jsou velmi estetické, takže chybu neuděláte, i když je budete chtít věnovat třeba přátelům a podpořit tak jejich vztah.

Sexualita je důležitou součástí našeho života

Sexualita není jen o sexu, ale i o vzájemné atraktivitě. Žít zdravý sexuální život je klíčové pro naši celkovou spokojenost. Vyberte proto takový dárek, který podpoří sexualitu ve vašem partnerovi i ve vás. Vhodné jsou pro tento účel například záhněda, jaspis nebo býčí oko. Vybírat můžete z náramků, náhrdelníků i drobných přívěsků, pokud si nepotrpíte na velké šperky.

Mít zdravé sebevědomí je v dnešní době nezbytné

Máte-li kolem sebe někoho, kdo o sobě často pochybuje a potřebuje získat důvěru v sebe, určitě vybírejte minerály, které k získání sebevědomí dopomohou. Díky šperkům z minerálů, které dopomáhají k sebevědomí, totiž docílíme toho, abychom se měli rádi a dokázali jsme cokoliv, co si usmyslíme.

Mít kolem sebe blízké přátele je nutné pro šťastný život

Kdo bychom byli, kdybychom neměli kolem sebe ty správné přátele? Tak, jako je třeba pečovat o partnerský vztah, je třeba pečovat i o ten kamarádský. Umocněte tou správnou nerostnou vibrací přátelství a pěstujte tyto důležité vztahy. Poděkujte kamarádce nebo kamarádovi za to, co v něm máte a za podporu, kterou vám dává. Vhodné minerály, které na špercích volte, jsou růženín, jadeit, ametyst, sodalit nebo obsidian.

Dostat se do stresové situace je snadné, ale dostat se z ní už tak jednoduché není

Stres se stal běžnou součástí našeho života a je důležité umět s ním správně pracovat. Máte-li kolem sebe někoho, kdo stresu snadno podlehne, pomozte mu a vyberte pro něj takový minerál, který pomůže stres odbourat. Vhodné minerály pro tento účel jsou například čaroit, akvamarín, turmalín, lepidolit nebo tygří oko.

Současné počasí našemu zdraví nepřeje, podpořte svou imunitu šperkem

Někteří z nás podléhají nemoci daleko častěji než jiní. Pokud tedy máte v rodině někoho, kdo špatně snáší časté střídání počasí, potýká se s rýmou nebo ho trápí jiné zdravotní potíže, pořiďte mu šperk s takovým minerálem, který podpoří jeho imunitu. Vhodné kameny jsou například opál, achát, turmalín, perleť nebo ametyst.

Důvěřovat své intuici se většinou vyplácí

Věřit v sebe a umět se řídit intuicí nemusí být pro každého snadné. Každý máme vnitřní kompas, ale ne každý mu dokáže naslouchat. Často to nejlepší rozhodnutí nemusí být racionální, ale intuitivní. Máte-li kolem sebe někoho, kdo je příliš racionální a málo se řídí intuicí, pomozte mu objevit s tím správným minerálem tuto úžasnou schopnost. 

Vybírejte minerály podle astrologického znamení

Pokud si nejste jisti, který účel pro obdarovaného zvolit, sáhněte po minerálech, které jsou vhodné pro dané astrologické znamení. Umocní charakterové rysy daného znamení.

Vybírat můžete na www.svetmineralu.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články