Legendy jsou zpět: V lednu 2019 skupina Backstreet Boys vydá nové studiové album a v červnu vystoupí v Praze

Backstreet Boys předvádějí velkolepou show.
Zdroj: Facebook.com
Kluci se o poznání změnili, zestárli a získali mnoho zkušeností.Backstreet Boys předvádějí velkolepou show.Tyhle mladíčky jsme v devadesátkách zbožňovali.Poznali byste je vůbec?+ 1 fotka+ 2 fotky

Slavná boybandová kapela Backstreet Boys oznámila vydání svého nového studiového alba DNA, které vyjde 25. ledna 2019 na labelu RCA Records.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 12. 2018 11:14

V pořadí desátá řadová deska bude obsahovat skladby od Lauva (Charli XCX), Andyho Grammera, Stuarta Crichtona (DNCE) a Mika Sabbatha (J Balvin). Spolu s touto novinkou vychází i titulní singl Chances, jehož videoklip najdete na YouTube.

Tuto kapelu jsme zakládali před 26 lety a přes všechny vzestupy i pády jsme se naučili, že boyband není o nás jako individualitách, ale o tom, co je nejlepší pro celou kapelu,” říká Howie D.

To je to, co na novém albu miluji,” dodává Kevin Richardson. “Byli jsme schopni přinést společného ducha kapely do všech vlivů a stylů, na kterých jsme v průběhu let pracovali. Nové písničky jsou ukázkou toho, kdo jsme jako individuality a kdo jsme jako jedna kapela. Je to naše DNA. Jsme na to opravdi hrdi.”

Počínaje 11. květnem příštího roku se skupina vydá na "DNA World Tour" – jejich největší halové turné po 18 letech. Během tří měsíců budou kluci vystupovat po celé Evropě a Severní Americe, mezi zastávkami nebudou chybět koncerty v londýnské O2 Areně, pařížské aréně AccorHotels, berlínské Mercedes-Benz areně a mnoha dalších místech. U nás se Backstreet Boys zastaví 22. června 2019 v pražské O2 areně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články