Móda z letní party TV Nova: V záplavě modré zářila rudým modelem Benešová a Pagáčová ve žluté

Móda z letní party TV Nova: V záplavě modré zářila rudým modelem Benešová a Pagáčová ve žluté
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Stálice televize Nova, moderátorka Lucie Borhyová, oblékla na letní tiskovou konferenci veselé bledě modré šaty s bílými puntíky, ke kterým vynesla kabelku značky Louis Vuitton.Herečka Kateřina Brožová se rovněž cítila na modrou a vynesla světlejší pastelově modré šaty.Zpěvačka Lucie Vondráčková a nejnovější hvězda seriálu Ulice se naopak v bledě modré dopustila menšího trapasu. Komplet od návrháře Dominika Navrátila totiž oblékla také její kolegyně Zorka Hejdová. A vypadaly jako dvojčata.Zorka Hejdová si prý z náhodné události nic nedělá. Outfit Lucie Vondráčkové chválí a skrze sociální sítě vzkazuje: "Modrá je dobrá!"+ 33 fotek+ 34 fotek

Letní tisková konference televize Nova byla příležitostí pro všechny její hvězdy předvést trendy outfity sezony. Většina známých dam se zahalila do barev, z nichž převládala modrá. Tu oblékly Lucie Borhyová (45), Kateřina Brožová (55) nebo Lucie Vondráčková (43) se Zorkou Hejdovou (33), které naneštěstí oblékly stejné outfity. Lucie Benešová (48) naopak vynesla rudou a Patricie Pagáčová (34) zářila ve žluté jako kanárek.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 08. 2023 10:52

Posvítili jsme si na nejzajímavější módní kreace z letní tiskové konference televize Nova. A zatímco pánové vsadili na klasiku, tedy džíny a tričko, případně sako a společenské kalhoty, dámy předvedly, že se na poli módy umí odvázat. Magazínu Lifee.cz také na místě prozradily, jak své outfity dávaly dohromady.

Vondráčková a Hejdová ve stejném outfitu

Nepříliš šťastnou ruku měly při výběru outfitu zpěvačka Lucie Vondráčková (43), nová posila seriálu Ulice, s moderátorkou realityshow Love Island Zorkou Hejdovou (33). Obě totiž vsadily na široké bílé kalhoty do pasu v kombinaci s pastelově modrým korzetem. Pro Lucii Vondráčkovou model vytvořil mladý módní návrhář Dominik Navrátil, Zorce Hejdové jej sestavila stylistka Daniela Pilná. Přesto blondýnky vypadaly téměř identicky.

Později se tomu Zorka Hejdová na svém Instagramu zasmála s poznámkou, že modrá je dobrá. "Naštěstí dávno jsou ty doby, kdy by mě snad něco takovýho mohlo (byť procentem) trápit! Takže mávám a chválím outfit Lucie Vondráčkové," vzkázala Zorka.

Ohnivá Benešová s Vejvodovou

Herečka Lucie Benešová (48) ze seriálu Hasiči se pro změnu rozhodla pro červenou. Jak nám prozradila, šaty nedávno oblékala v Barceloně a měla náladu je znovu vynést. "Jsou mi příjemné, jsou letní. K tomu placaté boty," popsala nám svůj outfit. Doplnila jej několika zlatými náramky a přívěsky. "Je to taková směsice, co kde najdu. Něco měli u stánku v Chorvatsku, něco jsem dostala od dětí. Srdce, přívěsek na krku, je ze skláren Harrachov, kam moc ráda chodím," vysvětlovala v našem rozhovoru.

Také herečka Zuzana Vejvodová (42) ze seriálu Jedna rodina vynesla komplet ze své vlastní skříně, byť v trendy oranžovém kostýmku zářila na všechny strany. "Není to tak čerstvý nákup, ale byla to konfekce. Není to nic, co by mi někdo ušil. Prostě jsem šla a viděla něco, co mi padlo do oka," svěřila Lifee.cz.

Žluté holky Pagáčová s Bernáškovou

Herečka Jana Bernášková (42) pro změnu vynesla podobně jako její kolegyně, herečka Patricie Pagáčová (34), žluté šaty, byť každá vypadala jinak. Patricie Pagáčová se náhodě společně s Bernáškovou rovněž zasmála: "Dvě blondýnky ve žlutých šatech!" radovaly se a neváhaly se společně vyfotit na své sociální sítě.

Na tiskové konferenci nás svým outfitem dále zaujaly například moderátorka Petra Svoboda (40), herečka Adéla Gondíková (49), moderátorka Tereza Pergnerová (49) nebo hvězda seriálu Sex O'Clock, herečka Sára Korbelová (21).

Pozadu ovšem nezůstali ani pánové. Jak jim to slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články