Ewa Farna jako dvojče Rihanny: Oranžový monochromatický model z letošního Super Bowlu zabodoval i na Colours

Ewa Farna jako dvojče Rihanny: Oranžový monochromatický model z letošního Super Bowlu zabodoval i na Colours
Zdroj: Lifee/Jiří Masojídek/ koláž: Lifee
Velké entrée. Rihanna se letos na pódiu finále Super Bowlu objevila s megalomanskou nadýchanou pelerínou.Když ji odhodila, odhalila všechny detaily do puntíku vyladěného superoutfitu pro speciální příležitost. Finále amerického fotbalu je totiž jednou z nejsledovanějších událostí v roce.Monochromatická kreace pochází z dílny módní značky Loewe. O styling se Rihanně postaral Jahleel Weaver. Na nohou měla zpěvačka tenisky ze speciální kolekce MM6 Maison Margiela v kolaboraci se značkou Salomon. Rozevřený zip kombinézy značky Loewe pak odhalil  nejen živůtek kopírující tělesné křivky, ale i Rihannino sladké tajemství. Samozřejmě, že plánovaně.+ 7 fotek+ 8 fotek

Na vystoupení Ewy Farné v rámci festivalu Colours of Ostrava byla Rihanna zřejmě inspirací při výběru pódiového outfitu. Jistě jí může konkurovat i hlasovými kvalitami, ale oranžový model Ewy mnoha prvky připomínal únorový outfit Rihanny z finále amerického fotbalu, kde poprvé odhalila své druhé těhotenství. Pojďme se na outfity podívat do detailu.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 24. 07. 2023 13:00

Není to poprvé, kdy jsou jména dvou zpěvaček vzájemně propojována. Naposled to ale bylo spíše naopak. Hanlivé připomínky na rostoucí obvod stehen barbadoské pěnice pochází z roku 2017 a tehdy byla Rihanna českými novináři přirovnávána právě k Ewě Farné, která je svými ženskými tvary pověstná. Nutno ale dodat, że si je Ewa umí patřičně užít a hejty kritiků navíc přetavit do megahitu, konkrétně do písně Boky jako skříň. Píseň vznikla právě jako reakce na neustále přípomínky k jejím tělesným proporcím.

Oranžová od hlavy k patě

Ať už obě pěvecké hvězdy dříve pojily hlasové dispozice či tělesné míry, letos svou podobnost česko-polská zpěvačka a dvojnásobná maminka Ewa Farna podpořila také nápadně podobným pódiovým modelem. Její do poslední nitky oranžový outfit čítající široké cargo kalhoty, top a bundu do pasu opravdu nápadně připomínal Rihanninu kreaci z letošního Super Bowlu.

Když se na začátku roku v sytě oranžovorudém modelu představila na pódiu Rihanna, odtajnila světu ještě jednu skutečnost, a sice fakt, že pod srdcem nosí druhé dítě. V tomto ohledu Ewa Rihanně nápodobná není, a zdá se že svou rodinu zatím rozšiřovat nehodlá. 

Cargo kalhoty s vlajícími pásky

Nápadnou podobnost modelů zapříčinily především výrazně povlávající stahovací pásky na širokánských kalhotách. Přestože Rihannin model čítal jako základní prvek kompletní overal, jeho otevřené horní partie, odhalující zmiňované rostoucí bříško, ale daly vyniknout i tomu, co se skrývalo pod ním. Supertrendy krunýřový top, který se vyrábí na míru své nositelce.

Ultrakrátká nadýchaná bundička z kůže či spíše spojené rukávy natažené ještě přes kombinézu se zipem pak propojily podobnost ostře zbarvených outfitů obou zpěvaček téměř do detailu. Také Ewa sáhla po horkém trendu zkracování. Vedle zmíněných cargo kalhot s nápadnými prvky tak model doladila ultrakrátkou bundičkou do pasu, kterou nechala rozverně rozevřenou.

Domácí atmosféra Ewě svědčí

Ewa Farna vystoupila na Colours of Ostrava ve čtvrtek 20. července a dav rozproudila hity českými, ale nezapomněla zapět i v polském jazyce. Během vystoupení zavzpomínala i na Davida Stypku, když zazpívala jejich společný hit Dobré ráno, milá. Ve chvíli, kdy začal znít Davidův hlas, přestalo pršet a vysvitlo slunce, což zpěvačku dojalo, jako celé vystoupení na jejím nejoblíbenějším českém festivalu, na jehož hlavní pódium se dostala poprvé od začátku své kariéry, což je 17 let.

Oranžový outfit, ve kterém zpěvačka křepčila na pódiu hudební události festivalové sezóny, barvou i stylem odpovídal nejen dané příležitosti, ale i image rodačky z nedalekého Třince. Zářivé barvy podpořila i typickým energickým projevem. Domácí atmosféra zpěvačce Ewě Farné velmi učarovala a koncert pod širým nebem hudebního festivalu, na který každoročně dorazí víc než 20 tisíc návštěvníků, si se vší parádou užila.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články